Γκαρσονιέρα Εθνική Οδός Καρδίτσας-Τρικάλων, Αρτεσιανό, Καρδίτσα

ΚαρδίτσαΕθνική Οδός Καρδίτσας-Τρικάλων
  • € 500/μήνα
  • 2
  • 40
  • 2
  • T
Περιγραφή
Το κατάλυμα διατίθεται κυρίως για βραχυχρόνια (ξενοδοχειακή) μίσθωση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6971589179.
Μπορείτε να βρείτε το κατάλυμα στην Booking.com και στην Airbnb με την ονομασία "Dreams 5" και εφόσον δείτε πως υπάρχει διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να σας δώσουμε τιμή.
Είναι ένα πολύ κομψό, πλήρως επιπλωμένο studio. Βρίσκεται στην "είσοδο" του Αρτεσιανού Καρδίτσας (το Αρτεσιανό είναι δημοτικό διαμέρισμα της Καρδίτσας, απέχει 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καρδίτσας και 20 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα). Είναι ένα νέας κατασκευής υπερυψωμένο ισόγειο (5 σκαλιά, δυστυχώς προς το παρόν χωρίς ράμπα ΑΜΕΑ), που ενώ είναι μέσα στον οικιστικό ιστό, λόγω του ότι βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του Αρτεσιανού, σου δίνει την αίσθηση της εξοχής και σου εξασφαλίζει μια ήσυχη διαμονή, μακριά από τους θορύβους στο κέντρο της πόλης. Έχει 1 υπέρδιπλο κρεβάτι (1,6Χ2 μέτρα, το οποίο διαθέτει κάγκελο προστασίας για πολύ μικρά παιδιά) και 1 καναπέ - κρεβάτι (1,2Χ1,9 μέτρα), που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα. Έχει βεράντα, με έπιπλα βεράντας, περιφραγμένη αυλή με γκαζόν για παιδικό παιχνίδι, μεγάλο μπάρμπεκιου και θέα στην ύπαιθρο και τον οικισμό. Απέχει 160 μέτρα από την στάση του αστικού λεωφορείου.
Ο χώρος είναι ένα εξαιρετικά στιλάτο θερμαινόμενο και κλιματιζόμενο studio, που διαθέτει τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα, κουζινικά σκεύη, ψυγείο, καφετιέρα, τοστιέρα, αποχυμωτή, ατμοσίδερο, σιδερώστρα, σεσουάρ, καθαριστικά και απολυμαντικά είδη κ.λ.π. Για θέρμανση διαθέτει καλοριφέρ και τζάκι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13253935 - 09/11/2022
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 500/μήνα
κοινόχρηστα
€ 300/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης