Μονοκατοικία βίλα Μαζά, Μαζά 73007, Μάζα, Κρυονερίδα

ΚρυονερίδαΜαζά, Μαζά 73007
  • € 800.000
  • 5
  • 147
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια μοναδική πέτρινη βίλα στην καρδιά του Αποκόρωνα

Πρόκειται για μια πολύ μοναδική πέτρινη βίλα, που βρίσκεται στο γαλήνιο χωριό Μάζα, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Αυτή η εξαιρετική δημιουργία, από κρητική πέτρα, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με το λιτό, όμορφο περίγραμμα και τον ευρύ υπαίθριο χώρο με τη γοητευτική πισίνα, με θέα την εκπληκτική, καταπράσινη φύση. Όλο το ακίνητο αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα με έναν μικρό ελαιώνα να σας καλωσορίζει στην είσοδο του οικοπέδου. Στο επάνω επίπεδο, το σπίτι με μια πισίνα και έναν υπέροχα διαμορφωμένο κήπο ξεπροβάλλει θαυμάσια μπροστά στα μάτια σας. Η εκπληκτική πισίνα σε σχήμα «L» μαζί με την υπέροχη πέργκολα που καλύπτουν εν μέρει την πρόσοψη του σπιτιού, σχηματίζοντας μια ονειρική εικόνα που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό κάποιου.

Η ίδια η κατοικία εκτείνεται σε 2 επίπεδα με συνολική επιφάνεια 147 μ² και έχει χτιστεί σε οικόπεδο 2100 μ². Μπαίνοντας στο σπίτι βλέπει κανείς έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα. Μια εσωτερική πέτρινη καμάρα χωρίζει όμορφα την τραπεζαρία από την κουζίνα. Το άνετο καθιστικό με τον μεγάλο καναπέ βλέπει στο τζάκι και την τζαμαρία που οδηγεί στην όμορφη πέργκολα και την πισίνα. Η κουζίνα διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές, όμορφα ξύλινα ντουλάπια και ένα νησί. Ένα όμορφα ταιριαστό τραπέζι φαγητού με έναν εσωτερικό πάγκο πλαισιώνει ιδανικά αυτή τη χαρακτηριστική, ενιαίας διαρρύθμισης. Από το σαλόνι, λίγα σκαλοπάτια σας οδηγούν στο υπερυψωμένο ισόγειο και στον κεντρικό διάδρομο, όπου μια ξύλινη σκάλα σας οδηγεί σε έναν καταπληκτικό ημιώροφο που έχει θέα σε όλο το σαλόνι. Ο ημιώροφος διαθέτει ένα μικρό αλλά φιλόξενο καθιστικό, με φυσικό φως και αερισμό, μέσα από 2 παράθυρα. Περαιτέρω, τρία υπέροχα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια ολοκληρώνουν τη διάταξη των δωματίων. Η κύρια κρεβατοκάμαρα, ειδικότερα, είναι ensuite, όλα τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλινες ντουλάπες και 2 από αυτά έχουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο από ξύλινες γαλλικές πόρτες. Οι οροφές με ξύλινα δοκάρια και τα απλά αλλά αξιόλογα παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να ανιχνευθούν σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού, μεγιστοποιώντας την ελκυστικότητα του ακινήτου.

Μεγάλο μέρος του εξωτερικού χώρου εκτείνεται στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου τα καλά περιποιημένα γκαζόν καλύπτουν ολόκληρο τον πίσω κήπο μαζί με μερικά μικρά φυτά και δέντρα. Στην αριστερή πλευρά του ακινήτου και κοντά στην πισίνα, υπάρχει η επιβλητική παρουσία μιας μακρόβιας ελιάς που προσφέρει τη σκιά της σε μεγάλο μέρος του χώρου δίπλα στην πισίνα. Η βίλα είναι επίσης εξοπλισμένη με αποθήκη, ενεργειακό τζάκι, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, υδρομασάζ, ηλιακό θερμοσίφωνα και μικρή παιδική χαρά.

Η Μάζα είναι ένα μικρό κρητικό χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 80 μέτρων, στους πρόποδες των βουνών και σήμερα έχει ελάχιστους μόνιμους κατοίκους. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της περιοχής του Αποκόρωνα, μέσα σε γραφικούς ελαιώνες και καταπράσινη κρητική φύση. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν έναν μικρό μονόχωρο καμαροσκεπή ναό που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος έχει αρκετές φθαρμένες, αλλά εντυπωσιακές τοιχογραφίες. Υπάρχει μόνο μια παραδοσιακή ταβέρνα, αλλά το μεγαλύτερο χωριό Βρύσες βρίσκεται μόλις 3 χλμ. μακριά όπου μπορούν να παρέχονται όλες οι ανέσεις και οι παροχές.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0529 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή