Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑυλώνοςΚέντρο
  • € 145.000
  • 2.904
Περιγραφή
Στο Άνω Καλό Νερό Κυπαρισσίας, έναν αμφιθεατρικό οικισμό, με μόνιμους κατοίκους που βρίσκεται περίπου 1000 μέτρα από τη δημοφιλή παραλία του Καλού Νερού και περίπου 8 χιλιόμετρα (10 λεπτά οδικώς) από την πόλη της Κυπαρισσίας, περίπου 40 λεπτά οδικώς από την Καλαμάτα (και τον διεθνή της αερολιμένα με 22 διεθνείς πτήσεις) και περίπου 2.5 ώρες οδικώς από την Αθήνα,
πωλείται ένα επενδυτικό οικόπεδο, εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο, με υπέροχη θέα θάλασσας και μεγάλη πρόσοψη σε κεντρική οδό, κατάλληλο για ιδιόχρηση ή για εκμετάλλευση.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε ομαλό έδαφος, δίπλα σε κατοικίες, έχει σχήμα σχεδόν παραλληλόγραμμο, διαθέτει παραγωγικά ελαιόδεντρα σε όλη του την επιφάνεια (περίπου 3 στρέμματα).

Βάσει πρόσφατου τοπογραφικού διαγράμματος, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα και για κατοικία, κτίζει έως 200 τ.μ. κύριους χώρους, ενώ για τουριστική χρήση μπορεί να κτίσει και περισσότερο.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες της αγγελίας, απεικονίζεται το ίδιο το οικόπεδο, αλλά και η θάλασσα όπως φαίνεται από το έδαφος του οικοπέδου.

Η περιοχή έχει πρόσβαση σε σύγχρονο οδικό δίκτυο που συνεχώς βελτιώνεται, βρίσκεται σε κομβικό σημείο, αποτελεί η ίδια τουριστικό προορισμό με υπέροχες παραλίες και με οργανωμένη αγορά και βρίσκεται στο πέρασμα για το Costa Navarino και για άλλες περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, με ταξιδιωτικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

Η πόλη της Κυπαρισσίας που βρίσκεται δίπλα στον οικισμό, είναι πολύ οργανωμένη, με μεγάλη αγορά, με μεγάλο νοσοκομείο και με αθλητικές εγκαταστάσεις, με δημόσιες υπηρεσίες και με σχολεία, οπότε η περιοχή είναι ιδανική και για μόνιμη κατοικία.

Το κλίμα είναι εύκρατο, με ήπιους χειμώνες και παρατεταμένα καλοκαίρια, οπότε η περιοχή είναι δημοφιλής ως τόπος μόνιμης μετεγκατάστασης κατοίκων από χώρες της Ευρώπης, από την Αμερική και από άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας, είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κάθε κατασκευή και κάθε επένδυση, με εκπτώσεις σε όλα τα στάδια, μειώνοντας το ρίσκο, τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα, για κάθε πελάτη της, στο Άνω Καλό Νερό και πανελλαδικά!

Η θέση των ακινήτων στους χάρτες είναι ενδεικτική.

Με τη συνεργασία μας, εξασφαλίστε έκπτωση σε 50+ χρήσιμες υπηρεσίες μας, για ιδιώτες και επιχειρήσεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - π.χ. ανακαινίσεις, κατασκευές κτιρίων, συμβουλευτική, υπηρεσίες μηχανικού, ασφαλίσεις κ.α.
Δείτε τις αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας: www.ckbsm.gr.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - CKBSM:

Η πρώτη εταιρεία πανευρωπαϊκά, η οποία προσφέρει παραπάνω από 50 υπηρεσίες γύρω από ακίνητα και επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε περισσότερα ακίνητα πανελλαδικά, καθώς και τις επιπλέον υπηρεσίες μας και στην ιστοσελίδα: www.ckbsm-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.
Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (0030) 2103003018 - (27210)94636 - (0030) 6979800120 - (0030) 6945963363
EMAIL: info@ckbsm-realestate.com
SITE: www.ckbsm-realestate.com
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CkTm756 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.904 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή