Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κρανίδι
  • € 2.100.000
  • 5+
  • 527
  • 3+
Περιγραφή
Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Παλιό Λιμάνι, πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικού εμβαδού 527 τ.μ. κατασκευής 2012, μπροστά στη θάλασσα.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Σε οικόπεδο 820 τ.μ. που περικλείεται από πέτρινη μάντρα από πέτρα της περιοχής, έχουν κατασκευαστεί μία μονοκατοικία 68 τ.μ. κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, αποτελούμενη από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι, αποθήκη και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο και κτήριο συνολικού εμβαδού 459 τ.μ., 3 επιπέδων (ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο) αποτελούμενο από 9 διαμερίσματα.

Στο ισόγειο συναντάμε 3 διαμερίσματα-γκαρσονιέρες των 51, 40 και 50 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από ένα χώρο ύπνου, κουζίνα, μπάνιο και ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε 3 διαμερίσματα των 60, 48 και 50 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό και βεράντες με θέα θάλασσα.

Στον δεύτερο όροφο συναντάμε 3 διαμερίσματα των 50, 48, και 62 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό και βεράντες με θέα θάλασσα.

Οι είσοδοι είναι από ξύλο IROCO. Οι αυλές και οι κοινόχρηστοι είναι από τούβλα. Οι σκάλες είναι μαρμάρινες. Τα δάπεδα των σπιτιών είναι από πλακάκι ιταλικό εξαιρετικής ποιότητας, τα μπάνια είναι επίσης από ιταλικό πλακάκι και ιταλικά είδη υγιεινής και οι κουζίνες από ντουλάπες τού ελληνικού εργοστασίου Σωτηρόπουλος. Τα παράθυρα και οι πόρτες των διαμερισμάτων είναι από αλουμίνιο (εκτός τής μονοκατοικίας πού πρόκειται να είναι ξύλινα γερμανικών προδιαγραφών) θερμομονωτικά με διπλά τζάμια παντού. Οι σκεπές είναι παραδοσιακά κατασκευασμένες από κεραμίδι. Όλες οι κατοικίες παραδίδονται με air condition για θέρμανση και ψύξη.

Βρίσκεται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση.

Πολυτελές, φωτεινό και διαμπερές, με προσανατολισμό Δυτικό.

Πολύ κοντά της βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.

Απέναντι της βρίσκεται το πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πάνω στη θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
43038 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
527 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 2.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή