Δυάρι Λεωφόρος Δημοκρατίας, 333, Ανάκασα, Αγιοι Ανάργυροι

Αγιοι ΑνάργυροιΛεωφόρος Δημοκρατίας, 333
  • € 670/μήνα
  • 3
  • 140
  • 2
  • 1
Περιγραφή
Βρίσκεται μόνο μερικά μέτρα από το σταθμό του μετρό ή τη στάση του δημόσιου λεωφορείου.
Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα δίκλινα υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 ή περισσότερους επισκέπτες.Ειναι ένα κατάλυμα με βεράντα, βρίσκεται στην Αθήνα, 6χλμ. από το Νοσοκομείο Μητέρα, 6χλμ. από το Νοσοκομείο Ιασώ, καθώς και 6χλμ. από το Νοσοκομείο Υγεία. Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με καλωδιακή τηλεόραση. Περιλαμβάνει καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και φρυγανιέρα.Το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo απέχει 6χλμ. από το διαμέρισμα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε απόσταση 23χλμ. Το διαμέρισμα είναι καταλληλο για ζευγάρια,φοιτητες, επαγγελματίες ταξιδιώτες, οικογένειες (με παιδιά) και μεγάλες παρέες.

Είναι εξοπλισμένο με τρία δίκλινα υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και δέκα άτομα, ευρύχωρο σαλόνι με καναπέδες/κρεβάτια για περισσότερους επισκέπτες, ώστε να μπορούν να μείνουν συνολικά δέκα ή περισσότεροι επισκέπτες. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα σας παίρνοντας το πρωινό σας, το μεσημεριανό σας γεύμα, ακόμα και τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στην ιδιωτική αυλή ή στα μεγάλα μπαλκόνια γύρω από την ιδιοκτησία. Βρίσκεται δύο λεπτά από το σταθμό του μετρό και το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και ένα λεπτό σταθμό λεωφορείου ή ακόμα και πέντε λεπτά
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Πύργου Βασιλίσσης
Το νεόκτιστο ζεστό και μεγάλο σπίτι σε διακεκριμένα άνετα νέα έπιπλα σχεδιάστηκε για να κάνει τη διαμονή σας στην Αθήνα απολαυστική, άνετη και οικονομικά ελκυστική. Το σπίτι διαθέτει τρία άνετα δίκλινα υπνοδωμάτια, τηλεόραση, CD player, κομψό μπάνιο με ντουζιέρα και WC. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις πιθανές ανάγκες, φούρνος, καφετιέρα, πλυντήριο ρούχων κ.λπ.). Πιστέψτε μας αυτό το σπίτι έχει όλα όσα θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3574827 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 670/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης