Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΓαργαλιάνοιΦλόκα
  • € 50.000
  • 4.250
Περιγραφή
Σε οικισμό περίπου 2 χιλιόμετρα από την πόλη των Γαργαλιάνων, στο Νομό Μεσσηνίας,

δίπλα σε επαρχιακή οδό, σε αναπτυσσόμενη τουριστικά και οικιστικά περιοχή, περίπου 10 λεπτά οδικώς από τις τουριστικές εγκαταστάσεις του διεθνούς φήμης τουριστικού project Costa Navarino,

πωλείται ένα επενδυτικό αγροτεμάχιο, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα, κατάλληλο για άμεση ανέγερση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Βρίσκεται στην άκρη του Χωριού Φλόκας, στο οποίο χωριό ήδη στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, υπάρχουν ήδη τουριστικά καταλύματα και πρόσβαση στην οργανωμένη αγορά των Γαργαλιάνων.

Η περιοχή έχει πρόσβαση οδικώς σε καλές παραλίες και το οδικό δίκτυο γίνεται συνεχώς πιο και πιο σύγχρονο, ενώνοντας την περιοχή με τον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας σε περίπου 50 λεπτά οδικώς και με την Αθήνα σε περίπου 3 ώρες οδικώς.

Το αγροτεμάχιο έχει κάλυψη 60% και κτίζει έως 200 τ.μ. εμβαδόν κύριους χώρους αν πρόκειται για χρήση κατοικίας και επίσης χτίζει περισσότερο για επαγγελματικές και τουριστικές χρήσεις.

Διαθέτει πρόσβαση σε δύο δρόμους με πρόσοψη συνολικού εμβαδού περίπου 120 μέτρων και η περιοχή είναι οικιστική και αγροτική, με όμορφο περιβάλλον.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει για τον αγοραστή, κάθε σχεδιασμό και υλοποίηση ανέγερσης κτισμάτων, διακόσμησης, επίπλωσης, εξοπλισμού, ασφάλισης, διαφήμισης, προγραμμάτων επιδότησης και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, με έκπτωση.

Με τη συνεργασία μας, εξασφαλίστε έκπτωση πανελλαδικά, σε 50+ χρήσιμες υπηρεσίες μας, για ιδιώτες και επιχειρήσεις - π.χ. έξυπνες ανακαινίσεις, κατασκευές κτιρίων, εξειδικευμένη συμβουλευτική βέλτιστης διαχείρισης και αξιοποίησης περιουσίας, υπηρεσίες μηχανικού, ασφαλίσεις, κ.α.

Δείτε τις αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας: www.ckbsm.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.

Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - CKBSM:

Η πρώτη εταιρεία πανευρωπαϊκά, η οποία προσφέρει παραπάνω από 50 υπηρεσίες γύρω από ακίνητα και επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε περισσότερα ακίνητα πανελλαδικά, καθώς και τις επιπλέον υπηρεσίες μας και στην ιστοσελίδα: www.ckbsm-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.
Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (0030) 2103003018 - (27210)94636 - (0030) 6979800120 - (0030) 6945963363
EMAIL: info@ckbsm-realestate.com
SITE: www.ckbsm-realestate.com
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CkTm826 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.250 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή