Μονοκατοικία βίλα, νέα, 200 τμ, Σοφικό, Σολύγεια

Σολύγεια
  • € 750.000
  • 5+
  • 200
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Code: xx18443
Κορινθία Πευκάλι, 100 μέτρα από την παραλία, στον οικισμό του Συνεταιρισμού των Υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος, βίλλα 200τμ επί οικοπέδου 1000τμ εντός σχεδίου πόλεως, με υπόλοιπο συντελεστού δόμησης για 200τμ επιπλέον (συντελεστής δόμησης 0,4), κατασκευής 2003.
Έχει κατασκευαστεί σε αρχιτεκτονικό Μεσογειακής Βίλλας Τοσκάνης ή εξοχικό Νότιας Γαλλίας και αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα με κήπο 700τμ.
Στο ισόγειο περιλαμβάνει σαλόνι 50τμ, τζάκι και ανοιχτή κουζίνα15τμ, καθιστικό με δεύτερη ανοιχτή κουζίνα, 100τμ σκεπαστές βεράντες μπροστά στον κήπο και δύο ξύλινες πέργολες με μπουκαμβίλιες.
Στον πρώτο όροφο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια , δύο ξύλινα πατάρια και δύο μπάνια.
Στον κήπο διαθέτει μία ξύλινη αποθήκη για τα εργαλεία του κηπουρού και 2 θέσεις στάθμευσης.
Έχει δυνατότητα φιλοξενίας 10 ενηλίκων και δύο 2 παιδιών σε ξύλινους σταθερούς πάγκους.
Είναι εξοπλισμένο με περιστύλιο 11 κολόνων επενδυμένων με κόκκινη πέτρα Ηπείρου, στέγη με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου, ξύλινα ταμπλαδωτά πατζούρια, ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, πλακάκια τύπου cotto στα πατώματα στο ισόγειο και στις βεράντες, ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, χάλκινες υδρορροές, ο χρωματισμός της βίλλας είναι σταθερού χρώματος, εμποτισμένο στον σοβά για να μην χρειάζεται συντήρηση, ενώ τα κουφώματα είναι βαμμένα με πράσινη λαδομπογιά στο χρώμα της ελιάς.
Η θέρμανση εξασφαλίζεται με 2 Τζάκια ένα ενεργειακό και ένα κοινό και κλιματιστικά (θερμό/ψυχρό) καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνα.
Έχει εξωτερική περίφραξη με γιασεμιά, μπουκαμβίλιες, πορτοκαλιές, μανταρινιές, λεμονιές, ελαιόδεντρα, ροδιές, κάκτους, αυτόματη ηλεκτρική γκαραζόπορτα, δύο δεξαμενές αποθήκευσης του νερού της βροχής, αυτόματο πότισμα του κήπου, δύο ηλεκτρονικά πιεστικά και σύστημα προστασίας με συναγερμό εντός και εκτός σπιτιού.
Διατίθεται πλήρως επιπλωμένη με την οικοσκευή της στην οποία περιλαμβάνονται επίσης, σταθερό τηλέφωνο, Φαξ, Printer, Internet (wifi), δύο τηλεοράσεις, DVD, δύο ανεξάρτητες υπηρεσίες Cosmote και Nova, δύο ψυγεία, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα και ηλεκτρική κουζίνα.
Ο οικισμός βρίσκεται σε πευκόφυτη περιοχή, περιλαμβάνει περίπου 600 κατοικίες και διαθέτει τέσσερις παραλίες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους κατάλληλες για μπάνιο.
Ο οικισμός εξυπηρετείται από τις τοπικές αγορές της Ωραίας Ελένης, της Αρμυρής και το Σοφικό και από δύο ταβέρνες που λειτουργούν στην περιοχή και άλλες σε διπλανούς οικισμούς καθώς και ένα γήπεδο τένις.
Απέχει περίπου, 33 χιλ. από την Κόρινθο και το Λουτράκι, 112χιλ. από την Αθήνα, 131 χιλ. από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, 58χιλ. από το Ναύπλιο και 35 χιλ. από την Επίδαυρο.
Τιμή πώλησης: 750.000€.
Polis Real Estate, Tel. 0030-2106850511
info@polisrealestate,gr
www.polisrealestate,gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
xx18443 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή