Duplex Πανδώρας, 1, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΠανδώρας, 1
  • € 395.000
  • 4
  • 110
  • 2
Περιγραφή
Μεζονέτα 110 τμ (1ου-2ου ρετιρέ)/ σε άψογη κατάσταση,.σε κτίριο τεσσάρων συνολικά μεζονετών που μοιράζονται ένα κοινόχρηστο κήπο 120 τμ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το 33.3% της ιδιοκτησίας επι του οικοπέδου.
1ος Όροφος σαλόνι με.μεγαλη κουζίνα με.ολες τις συσκευές εντοιχισμένες και βοηθητικό μπαλκόνι, WC καλεσμένων, Ρόλο Κουρτίνες με ηλεκτρικά ρολά σε κάθε παράθυρο - μπαλκονόπορτα.μεγαλη συρόμενη μπαλκονόπορτα με ηλεκτρικά;ρολά που οδηγεί σε μεγάλη βεράντα προσόψεως 15 τετραγωνικών..Υπάρχει έτοιμη αναμονή για (με καμινάδα) για τζάκι έτσι ώστε με μια απλή σύνδεση να τοποθετήσετε οποιουδήποτε τύπου τζακιού της αρεσκείας σας. Πολύ φωτεινός.οροφος με επιπλέον παράθυρα)και "καθαρά" τετραγωνικά..
Με εσωτερική άνετη σκάλα οδηγηστε στον δεύτερο όροφο όπου βρίσκονται 2 αρκετά μεγάλα υπνοδωμάτια με.τεραστιες ντουλάπες και ένα τρίτο λίγο μικρότερο που άνετα χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο,.γραφείο η playroom. Στον μικρό διάδρομο του δεύτερου ορόφου.εκμεταλλευόμενοι τμ,.υπάρχουν έξτρα.ντουλαπες και χώρος ξεχωριστός για την λειτουργία πλυντηρίου(εντοιχιζόμενο και αυτό σε συνέχεια των ντουλάπων διαδρόμου όλοι. Το μάστερ bedroom και το μικρότερο.δωματιο.μοιραζονται μια ακριβώς ίδια σε τμ. Μεγάλη βεράντα 15 περίπου τμ. Θέα στον Υμηττό και τέντες μπροστά και πλαϊνή. Στο Παιδικό μεγάλο δωμάτιο επίσης τεράστια ντουλάπα και ιδιωτικό μπαλκόνι. Το.δαπεδο σε όλο το σπίτι είναι από γρανιτένια.πλακακα (60Χ) και σε κουζίνα μπάνια επικρατεί η Λάκκα και ο. βακελίτης . Τέλος, προληπτικά, η ταράτσα έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά με καλύτερα υλικά (hyperdesmo) με.έξτρα στεγανοποίηση, υγρομόνωση και θερμομόνωση εξασφαλίζοντας μικρότερες θερμοκρασίες το.καλοκαιρι και αντίστοιχα διατήρηση της ζέστης το χειμώνα.
Η χρήση σε όλο το κήπο είναι κοινόχρηστη και υπάρχει θέση υπόγεια στάθμευσης. Ο δρόμος ειναι "ιδιωτικός" με σχεδόν μηδενική διέλευση αυτοκινήτων.
Αποστάσεις με τα πόδια : Παιδική χαρά 1 λεπτό, Σχολείο, φούρνος, σούπερ μάρκετ κρεοπωλείο,.εκκλησία, πάρκα, 3 λεπτά.

Η αγγελία είναι από τον ιδιοκτήτη της οικείας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13298371 - 07/12/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης