Μονοκατοικία βίλα Κάτω Γατζέα, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Μηλιές

ΜηλιέςΚάτω Γατζέα
  • € 6.000.000
  • 5+
  • 960
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Ερμαριόπουλος Νίκος.
Διατίθεται προς πώληση συγκρότημα τριών κατοικιών στην περιοχή Κάτω Γατζέα Πηλίου συνολικής επιφάνειας 960 τ.μ..
Το ακίνητο αποτελείται από μία μεζονέτα (υπόγειο - ισόγειο - πρώτος) κατασκευής του 1991, μοναδικής αρχιτεκτονικής και με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τοποθετημένη σε ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων μπροστά στη θάλασσα. Στο ισόγειο συναντάμε δύο ξεχωριστά και ευρύχωρα σαλόνια, με τζάκι στον κάθε χώρο και μαγευτική θέα στη θάλασσα, καθώς και την κουζίνα. Στη βόρεια πλευρά του ισογείου, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο ξενώνας με πρόσβαση σε ξεχωριστό κουζινάκι και W.C. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο το καθένα. Τέλος, στο υπόγειο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος - γραφείο, το playroom, δύο δωμάτια υπηρεσίας και το λεβητοστάσιο. Εξωτερικά, ο αύλειος χώρος έχει διαμορφωθεί με πέτρα Πηλίου ενώ για την πισίνα χρησιμοποιήθηκε ειδική από την Ιταλία. Δίπλα στην πισίνα, υπάρχει ένας μεγάλος στεγασμένος χώρος που διαθέτει barbeque, bar και ιδανικούς χώρους για συνάθροιση. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν μικρά σπιτάκια 5-7 τετραγωνικών που λειτουργούν ως γυμναστήριο, γραφείο, αποδυτύρια καθώς και ένα μικρό εκκλησάκι. Τέλος, στην πρόσοψη του οικοπέδου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη παραλία καθώς και χώρος διαμορφωμένος για να προσδεθούν μικρά σκάφη.
Εντός του οικοπέδου και σε απόσταση που σέβεται την ιδιωτικότητα του παραπάνω περιγραφόμενου ακινήτου, υπάρχουν δύο ημιτελείς μεζονέτες συνολικής επιφάνεια 600 τ.μ.
Το ακίνητο ενδείκνυται τόσο για επενδυτική εκμετάλλευση, καθώς δίνει την δυνατότητα για τουλάχιστον 3 αυτοτελείς μεζονέτες και με μοναδικές παροχές, μόλις 20 λεπτά από την πόλη του Βόλου και 50 λεπτά από το κοντινότερο αεροδρόμιο, όσο και για μόνιμη κατοικία. Η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική του και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του το καθιστούν ένα από τα καλύτερα ακίνητα της περιοχής της Θεσσαλίας!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1466339 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
960 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 6.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή