Μονοκατοικία βίλα 600 τμ, Στέρνες, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
  • € 4.700.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση δύο παρόμοιες παραθαλάσσιες βίλες χτισμένες σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 6000 τ.μ. το 2012, το καθένα με ιδιωτική πισίνα 40 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, πολύ κοντά στην όμορφη αμμώδη παραλία του Λουτρακίου, αλλά και με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Διαθέτουν κοινόχρηστη είσοδο στο δρόμο και ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα, επίσης κοινόχρηστο BBQ με ξυλόφουρνο σκεπαστή τραπεζαρία και παιδική χαρά.

Η πρώτη βίλα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και ένα στούντιο ενός υπνοδωματίου, ενώ η δεύτερη διαθέτει συνολικά 4 υπνοδωμάτια.

Το ισόγειο και των δύο βιλών διαθέτει σαλόνι με τζάκι, πρόσβαση στην επιπλωμένη βεράντα και τον χώρο της πισίνας, ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και WC.

Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτική βεράντα. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί από το ισόγειο κάθε βίλας στην κορυφή της και στο ημιυπόγειο επίπεδό της.

Ο πρώτος όροφος κάθε βίλας διαθέτει 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης χώρος γραφείων.

Σε μια ενιαία αίθουσα με βασικό εξοπλισμό γυμναστικής στον κάτω όροφο και των δύο βιλών υπάρχει σάουνα με ντους και ατμόλουτρο. Η πρώτη βίλα διαθέτει επίσης στούντιο με ξεχωριστή είσοδο που παρέχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με ντους και μικρή κουζίνα.

Οι βίλες διαθέτουν κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ, κλιματισμό, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, παράθυρα με διπλά τζάμια με παντζούρια, Wi-Fi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Η πόλη των Χανίων βρίσκεται στα 16 χλμ και το αεροδρόμιο στα 7 χλμ. Επιπλέον καταστήματα και γενικές ανέσεις είναι διαθέσιμα στα Κουνουπιδιανά, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4492 - 06/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.700.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή