Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Άλιμος

Άλιμος
  • € 785.000
  • 4
  • 143
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αν έχετε ονειρευτεί να απολαμβάνετε το cocktail σας από το μπαλκόνι ενός πολυτελούς διαμερίσματος με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πλημμυρισμένο από φως και σε απόσταση μόλις 10 λεπτών περπάτημα από την παραλία, τότε αυτό το πολυτελές διαμέρισμα θα μπορούσε να είναι το επόμενο σπίτι σας.
Το Β1 Prime & Style Deluxe διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας σύγχρονης νεόδμητης κατασκευής και έχει συνολική επιφάνεια 143τ.μ. Ξεχωρίζει για τη μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση η οποία συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις κατασκευές κατοικιών με τις σύγχρονες τάσεις της εξωτερικής σχεδίασης και εσωτερικής διακόσμησης.
Η κύρια είσοδος ανοίγει στο σαλόνι και τη τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού από τα μεγάλα συρόμενα ανοίγματα τα οποία οδηγούν στη μεγάλη 30τ.μ. μπροστινή βεράντα. Η κουζίνα βρίσκεται στο κέντρο του διαμερίσματος προσφέροντας εύκολη πρόσβαση από παντού. Στο πίσω μέρος φιλοξενείται το master υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο, μια αποθήκη/πλυσταριό και ένα wc. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν τα δικά τους μπαλκόνια.
Το Β1 διαμέρισμα ανήκει στην κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Α+ και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, διακριτικούς ηλιακούς συλλέκτες για εξοικονόμηση ενέργειας, μεγάλα ενισχυμένα θερμομονωτικά κουφώματα, smart home ευκολίες, αθόρυβο σύστημα ψύξης, θωρακισμένη πόρτα εισόδου και σύστημα ασφαλείας/συναγερμού. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο με έτοιμη την εγκατάσταση για τη φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μια αποθήκη περίπου 20τ.μ.
Η κατασκευή έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το τέλος της άνοιξης του 2023. Ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω ψηφιακές φωτογραφίες είναι ενδεικτικές ψηφιοποιημένες προβολές του διαμερίσματος και αναπαριστούν μια προτεινόμενη εσωτερική σχεδίαση και διακόσμηση. Επίσης διαθέσιμο και στον 3ο όροφο.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες περιοχές στα νότια προάστια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Φιλική για την οικογένεια παραθαλάσσια συνοικία, διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής της αξίας της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για επενδυτές. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες (Alimos Marina) για όσους διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσει να νοικιάζουν σκάφη για τις θαλάσσιες αποδράσεις τους.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λιμάνι του Πειραιά προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά, και 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.
Επενδυτική δυναμική: Ο Άλιμος είναι έτοιμος να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αστικό επενδυτικό Project στο Ελληνικό, «The Ellinikon».
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PUOY - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 785.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή