Δυάρι Σκοπέλου, 6, Κέντρο, Πολίχνη

ΠολίχνηΣκοπέλου, 6
  • € 500/μήνα
  • 3
  • 107
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ενοικιάζεται ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 107 τ.μ. Μεικτά και 75 τ.μ. καθαρών με ενιαίο σαλόνι και κουζίνα, με δύο δωμάτια και με μεγάλο βοηθητικό αποθηκευτικό χώρο, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση.

Αναλυτικότερα:
Όλο το διαμέρισμα καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι ριζικά ανακαινισμένοι το 2022, Επομένως όπου αναφέρεται η λέξη καινούργιο εννοούμε ότι τοποθετήθηκε το 2022.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά:
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο στον πρώτο όροφο, σε διώροφη πολυκατοικία του 1975, με το ισόγειο και τον δεύτερο όροφο να κατοικούνται από οικογένειες.
Η οικοδομή διαθέτει καινούργια σύγχρονη θυροτηλεόραση και πόρτα εισόδου τοποθετημένα το 2022. Επίσης διαθέτει κλειστή, μη προσβάσιμη σε τρίτους, κοινόχρηστη αυλή με πολλές προοπτικές.

Το σαλόνι και η κουζίνα:
Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και διαθέτει μεγάλο παράθυρο που παρέχει πλούσιο φωτισμό στον χώρο το οποίο βλέπει στο πίσω μπαλκόνι.
Διαθέτει επίσης ειδικό κανάλι για καλώδια ώστε να μπορεί να εντοιχιστεί η τηλεόραση χωρίς να κρέμονται καλώδια.
Ο Χώρος διαθέτει ορισμένες ψευδοροφές για την τοποθέτηση κρυφού φωτισμού, δίνοντας μία πιο μοντέρνα νότα .

Η κουζίνα είναι καινούργια, με τον χώρο της να χωράει με άνεση τραπέζι τεσσάρων ή και έξι ατόμων.
Ο χώρος έχει ανακαινιστεί έτσι ώστε να μπορεί ο πάγκος να διπλασιαστεί η και να τριπλασιαστεί σε διάμετρο.
Υπάρχουν αρκετές πρίζες στο πάγκο ώστε να μπορούν να συνδεθούν με άνεση αρκετές ηλεκτρικές συσκευές (καφετιέρα, φούρνος μικροκυμάτων, κουζινομηχανή κλπ.)

Όλος αυτός ο ενιαίος χώρος είναι 37 τετραγωνικά

Το μπάνιο:

Το μπάνιο είναι 4,5 τετραγωνικά και διαθέτει πλακάκι τύπου ξύλου στο πάτωμα, και πλακάκι τύπου μαρμάρου στους τοίχους, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο όμορφο αποτέλεσμα.
Διαθέτει ένα έπιπλο στα χρώματα του ξύλου και από πάνω έναν όμορφο στρογγυλό νεροχύτη, Εντοιχισμένο καζανάκι, και μία ντουζιέρα ιδιαίτερα μεγάλης διαμέτρου (1,6*1,3)
Διαθέτει ψευδοροφή στην οποία υπάρχει κρυφός φωτισμός Και παρότι δεν διαθέτει παράθυρο είχε τοποθετηθεί υψηλής ποιότητας εξαερισμός.

Δωμάτιο 1:
Το δωμάτιο 1 είναι 16 Τετραγωνικά κατάλληλο για κρεβατοκάμαρα η οποία θα χωρέσει με άνεση ένα υπέρδιπλο κρεβάτι μαζί με ντουλάπες κλπ.
Το δωμάτιο διαθέτει κανάλι κεραίας ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί τηλεόραση καθώς επίσης και κανάλι με καλώδιο ethernet.
Επίσης διαθέτει μπαλκονόπορτα η οποία προσφέρει πλούσιο φυσικό φωτισμό και βλέπει στο μπροστά μπαλκόνι.

Δωμάτιο 2
Το δωμάτιο 2 είναι 17 Τετραγωνικά, δομημένο έτσι ώστε να γίνει ένα άνετο παιδικό δωμάτιο που θα μπορούσε να στηρίξει δύο ή και τρία παιδιά.
Διαθέτει κι αυτό κανάλι ethernet και τηλεόρασης, Και επίσης φωτίζεται από μπαλκονόπορτα που προσφέρει πλούσια φωτισμό και βλέπει στο μπροστά μπαλκόνι.

Βοηθητικός αποθηκευτικός χώρος:
Ο βοηθητικός αποθηκευτικός χώρος είναι ένας χώρος Περίπου 9 τετραγωνικών Και διαθέτει δύο είσοδοι η μία από το μπροστά μπαλκόνι και οι άλλη από το πίσω μπαλκόνι.
Σε αυτό το χώρο βρίσκεται ο καυστήρας καθώς επίσης Παρότι είναι στενός είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί το πλυντήριο.
Ο χώρος αυτός με μεγάλη ευκολία μπορεί να χωριστεί στη μέση ώστε να γίνουν δύο μικρότεροι αποθηκευτικοί χώροι. (Δεν έχει προσμετρηθεί στα καθαρά τετραγωνικά)

Τα μπαλκόνια:
Το μπροστινό μπαλκόνι Είναι 7,7 τετραγωνικά, 1 m φάρδος και 7,7 m πλάτος, λόγω αυτού μπορεί να τοποθετηθεί ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες.

Το πίσω μπαλκόνι Είναι 9,3 τετραγωνικά με φάρδος 2 m και πλάτος 4,65, σε αυτό μπορεί άνετα να φορέσει ένα μεγάλο τραπέζι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κουφώματα:
Όλα τα κουφώματα του σπιτιού είναι καινούργια, Το σπίτι διαθέτει πόρτα ασφαλείας, καινούργιες εσωτερικές πόρτες, και έχει καινούργια κουφώματα αλουμινίου.

Θέρμανση:
Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με καινούργιο καυστήρα υψηλής συμπύκνωσης που προσφέρει εξοικονόμηση αερίου, καθώς επίσης επρόκειτο για ένα από τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις:
Όλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού είναι καινούργιες.
Σε όλο το σπίτι υπάρχουν αρκετά κανάλια πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε αναβάθμιση είναι εξαιρετικά εύκολη χωρίς να χρειάζεται να γίνουν παρεμβατικές και κοστοβόρες πράξεις σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια στιγμή αναβάθμιση το οτιδήποτε.
Χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας καλώδιο ώστε να προσφέρουν αξιοπιστία καθώς και ασφάλεια.
Διαθέτει πρίζες σε στρατηγικά σημεία, οι διακόπτες διαθέτουν γείωση ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν τεχνολογίας smart home.
Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει κανάλι ethernet ώστε να μπορούν να υποστηριχθούν με άνεση συσκευές smart home.
Κάθε δωμάτιο διαθέτει κανάλι καλώδιο τηλεόρασης ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί τηλεόραση.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις:
Όλες οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού είναι καινούργιες και υψηλής ποιότητας ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε αστοχία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13222937 - 08/12/2022
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 500/μήνα
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης