Μονοκατοικία βίλα 460 τμ, Τολό, Ασίνη

Ασίνη
  • € 1.000.000
  • 5+
  • 460
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
AS171
Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Ναύπλιο, σε γραφική τοποθεσία μεταξύ Τολού – Ασίνης, βρίσκεται αυτή η μεσογειακή βίλα 460τ.μ. που κοιτάζει τον Αργολικό κόλπο και τις νησίδες του Τολού, σε ενιαίο επικλινές οικόπεδο με 10,000τ.μ. Διαμορφωμένη σε δύο ξεχωριστές κατοικίες, (240τ.μ. + 220τ.μ.) με 8 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια και μεγάλες βεράντες.

Συνολικό Οικόπεδο 10 στρέμματα όπου τα 5 στρέμματα διαθέτουν υπόλοιπο δόμησης 204τ.μ.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ιδανική, η περιοχή προσφέρει ιδιωτικότητα και ηρεμία. Η θέα του ακινήτου είναι μοναδική καθώς συνδυάζει τους καταπράσινους λόφους με το μπλε του Αργολικού κόλπου.

Χαρακτηριστικό της ο όμορφος σχεδιασμός και η διαμόρφωση με μεγάλους φωτεινούς χώρους, πρόκειται για εξαιρετική κατασκευή υψηλών προδιαγραφών και δίνεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Τα χρώματα και ο σχεδιασμός του δίνουν χαρακτήρα μεσογειακής κατοικίας.


Κατοικία 1 | 240τ.μ. | 5 Υ/Δ | 4 Λουτρά

Η κατοικία είναι τριών επιπέδων, και συνολικά στεγάζει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ενιαίο χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας και καθιστικού με μεγάλα ανοίγματα και πρόσβαση στη βεράντα με θέα θάλασσα. Ενα δεύτερο καθιστικό στο ισόγειο, playroom, μεγάλη αποθήκη και βεράντες.

Τρίτο Επίπεδο (Κυρίως επίπεδο): Κεντρική είσοδος κατοικίας με τον ενιαίο χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας και καθιστικού με τζάκι, ένα (1) μπάνιο και πρόσβαση σε μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα και τους ανθισμένους λοφίσκους της περιοχής.

Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο (1) master υπνοδωμάτιο με en-suite λουτρό και γκαρνταρόμπα, πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα. Ένα δεύτερο (1) υπνοδωμάτιο με δυνατότητα διαμόρφωσης σε χώρο γραφείου.

Δεύτερο επίπεδο: δύο (2) υπνοδωμάτια, ένα (1) μπάνιο και πρόσβαση σε μπαλκόνια με εξωτερική χτιστή σκάλα που καταλήγει στον κήπο.

Ισόγειο: ένα (1) διπλό υπνοδωμάτιο, ένα (1) μπάνιο, μεγάλο χώρο καθιστικού με τραπέζι ping-pong, πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο και στα πάνω επίπεδα. Μεγάλη αποθήκη στο ισόγειο με έξυπνη διαμόρφωση και το playroom.

Κατοικία 2 | 220τ.μ. | 3 Υ/Δ | 4 Λουτρά

Κατοικία σε δύο επίπεδα με ευρύ καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα λουτρά.

Ο κύριος χώρος – υπερυψωμένο ισόγειο: Ενιαίο μεγάλο χώρο καθιστικού και κουζίνας τραπεζαρίας, με επιφάνεια 70τ.μ. Χαρακτηριστικό του χώρου αυτού είναι η ανεμπόδιστη θέα θάλασσα από κάθε γωνιά του. Επάλληλα παράθυρα προφέρουν άπλετο φως στον χώρο και ταυτόχρονα δίνουν πρόσβαση στην βεράντα. Ένα (1) μπάνιο επισκεπτών. Ένα (1) υπνοδωμάτιο με δικό του λουτρό (1) και πρόσβαση στην βεράντα.

Ισόγειος χώρος: Εσωτερική σκάλα οδηγεί στον κάτω όροφο, με ένα μικρό χώρο καθιστικού, και δύο (2) υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του λουτρό. Πολλαπλοί χώροι αποθήκευσης. Όλα τα δωμάτια παρέχουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.



Εξωτερικά: Διαθέτει κήπο, σκεπαστό χώρο για στάθμευση και οικόπεδο με πορτοκαλιές στα 10 στρέμματα του ακινήτου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά
Κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, βαμμένο, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό, εντοιχισμένες ντουλάπες, χώρο στάθμευσης, χώρο για πισίνα και εκμετάλλευση οικοπέδου για κατασκευή επιπλέον κατοικίας (μέγιστη δόμηση 204τ.μ.) που το κατατάσσει στα επενδυτικά ακίνητα.

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Αποστάσεις
Θάλασσα: 2,000μ.
Χωριό Ασίνη: 1,000μ.
Τολό: 2,000μ.
Ναύπλιο: 8,000μ.

Μεσιτικό Γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: +30 27520 58282 | info@propertyshop.gr

Υπεύθυνος Ακινήτου:
Ασπασία Αθηναίου | info@propertyshop.gr | +30 694 5154 189

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AS171 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
460 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή