Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣπερχειάδαΔιάκου Αθανασίου, 5
  • € 93.000
  • 5+
  • 115
  • 3
Περιγραφή
Μοναδικό, πέτρινο σπίτι.
Αποτελείται από 2 διαμερίσματα με ανεξάρτητη είσοδο και αυλή/βεράντα, που μπορούν όμως να λειτουργήσουν σαν μία κατοικία χωρίς μετατροπή.
Είναι ριζικά και πολυτελώς ανακαινισμένο, με μονοσωλήνιο σύστημα ύδρευσης.
Έχει τζάμια θερμοδιακοπής, μαρμαροποδιές απο 50 mm Πεντελικό κουρμπαριστό μάρμαρο και νέα 2πλεύρη αρμολόγηση της 160 τμ πέτρας του, με ειδικό θερμομονωτικό αρμό.

Βρίσκεται στο υπερυψωμένο με 9 σκαλοπάτια ισόγειο μιας διπλοκατοικίας, έχοντας το 50% του οικοπέδου της.
Έχει μασίφ 1strip dussie πάτωμα σε όλο το σπίτι, εκτός απο τα μπάνια.
Μεγάλο πλεονέκτημα του σπιτιού είναι η πολύ μεγάλη, με πέτρινα πεζούλια βεράντα του, που έχει θέα στην κοιλάδα του Σπερχειού.
Το περίτεχνο κάγκελο με καράβολα, αυτής της βεράντας, είναι απο μασίφ σίδερο 16 mm.
Το σπίτι έχει υπαίθριο παρκινγκ, χρήση μεγάλου πετροχτιστου υπογείου, και φροντισμένο κήπο με γκαζόν, τριανταφυλιές και μια 50χρονη ροδιά.
Πρόκειται στην ουσία για ένα loft 30 τμ με ανεξάρτητη είσοδο και δική του αυλή, με πέργκολα και κληματαριά, που λειτουργεί και ώς ξενώνας και στη συνέχεια ένα διαμέρισμα 86 τμ με 2 κρεβατοκάμαρες λουτρό, σαλόνι και κουζίνα , σύγχρονα σχεδιασμένη με τροφοθήκη και βαγονέτο.
Θερμαίνεται με ένα σύχρονο ενεργειακό γωνιακό τζάκι του Μισαηλίδη, κατάλληλο για έως 280 τμ και αεραγωγούς, κομψά τοποθετημένους σε σκοτίες περιμετρικά στο ταβάνι. Στις σκοτίες αυτές, έχει τοποθετηθεί περιμέτρικός φωτισμός με σποτάκια που ρυθμίζεται η φωτεινότητα τους με Dimmer.
Έχει επίσης σε όλους τους κύριους χώρους του, σύγχρονους ανεμιστήρες οροφής, οι οποίοι με τηλεχειρισμό λειτουργούν και ως σύστημα θέρμανσης.
Το σκεπτικό μηχανολογικού σχεδιασμού του σπιτιού ήταν η αποτελεσματικότητα θέρμανσης και ψύξης σε συνάρτηση με το μικρότερο ενεργειακό του αποτύπωμα.

Το Studio, έχει δικό του ενεργειακό τζάκι.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια κωμόπολη αμφιθεατρικά χτισμένη στους πρόποδες του Τυμφρηστού με οργανωμένο κέντρο υγείας, super market κ.λ.π.
Βρίσκεται 45 χλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Καρπενησίου ( ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά της Ελλάδας), 50 χιλιόμετρα απο την παραλία της Αγίας Μαρίνας, 22 χιλιόμετρα από τα φημισμένα Λουτρά Υπάτης και 14 Χιλιόμετρα από την Ιερά Μονή Αγάθωνος.
Κοντά στην Σπερχειάδα επίσης είναι ο Εθνικός δρυμός της Οίτης και το νοτιότερο δάσος οξυάς της Ευρώπης για αξέχαστες εξορμήσεις στη Φύση.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3625801 - 26/11/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 93.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης