Μονοκατοικία βίλα Eparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςEparchiaki Odos Almyros-Xirosterni
  • € 650.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Το σπίτι μας Kukuweia είναι προσβάσιμο σε περίπου 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πανέμορφη αμμώδη παραλία της Αλμυρίδας σε έναν ρομαντικό επαρχιακό δρόμο πάνω σε ένα μικρό λόφο.
Μόλις φτάσετε εκεί, θα έχετε μια εξαιρετική πανοραμική θέα στην γαλαζοπράσινη θάλασσα και στον κήπο, ο οποίος είναι περιφραγμένος με ιθαγενείς ελιές, βότανα και λουλούδια.
Με θέα τη θάλασσα, μπορεί κανείς να δει μεγάλα κρουαζιερόπλοια να μπαίνουν και να βγαίνουν από το λιμάνι των Χανίων.
Το σπίτι είναι χωμένο στο βουνό και κάνει αυτή τη θέα στα Λευκά Όρη, στους καταπράσινους λόφους και στη θάλασσα τόσο μοναδική.
Εδώ βυθίζεσαι αμέσως στη χαλάρωση και ό,τι φαινόταν σημαντικό πριν χάνει το νόημά του. Η ηρεμία της φύσης, το απαλό αεράκι από τη θάλασσα εγγυώνται 100% απόλυτη χαλάρωση.
Από το σπίτι Kukuweia μπορείτε να κάνετε όμορφες μικρές έως μεγάλες πεζοπορίες που ποικίλλουν και πάντα θα συναντάτε ένα μικρό χωριό όπου οι ντόπιοι είναι πάντα φιλικοί και όπου αξίζει πάντα να κάνετε ένα διάλειμμα.
Αν θέλετε να είστε με κόσμο, μπορείτε να οδηγήσετε γρήγορα από το σπίτι μέχρι την Αλμυρίδα, η οποία είναι γνωστή για την καθαρή και περιποιημένη αμμώδη παραλία και τον παραλιακό δρόμο, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία και ποικιλία από γαστρονομικά εστιατόρια.
Για να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή των Κρητικών, αξίζει να πάτε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο μέχρι τα Χανιά. Είναι μια νέα και ζωντανή πόλη που κατάφερε να προστατεύσει και να ενώσει την ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης με το παρόν.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι πλήρως πλακάκι. Στο σαλόνι και στα δύο υπνοδωμάτια υπάρχει κλιματισμός εύχρηστος. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και έχει καλοριφέρ στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια, τζάκι στο σαλόνι. Όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες έχουν διπλά τζάμια, σίτες και ρολά ασφαλείας. Ο χώρος της εισόδου καλύπτεται από γυάλινη βεράντα. το σαλόνι/τραπεζαρία οδηγεί σε βεράντα με πλακάκια, η οποία καλύπτεται από πέργκολα και προσφέρει όμορφη θέα στα Λευκά Όρη και ιδιαίτερα στη θάλασσα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα με πρόσβαση σε βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων και νεροχύτη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12794680 - 24/11/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης