Μονοκατοικία βίλα 130 τμ, Αγγελιανά, Γεροπόταμος

Γεροπόταμος
  • € 425.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
#Ρέθυμνο #Αγγελιανά
#Πωλείται Βίλα – 130τ.μ.
Τιμή: 425.000€

Στα Αγγελιανά ένα πεδινό χωριό του Γεροποτάμου, σε απόσταση περίπου 22 χιλιομέτρων από το Ρέθυμνο, βρίσκεται αυτή η καταπληκτικής κατάστασης βίλα των 130τ.μ.

Πρόκειται για ένα ακίνητο αυθεντικής κρητικής αρχιτεκτονικής, με κύρια στοιχεία της πέτρα και το ξύλο. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι με τζάκι και πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο όπου υπάρχει το BBQ και η πισίνα. Στη συνέχεια υπάρχει η κουζίνα με τραπεζαρία, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα.

Από την εσωτερική σκάλα, μπορεί κάποιος να ανέβει στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτική βεράντα και θέα στην πισίνα, ένα μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και ένα υπνοδωμάτιο ακόμα με πρόσβαση σε βεράντα με πρόσβαση στην πέτρινη σκάλα, από όπου μπορεί κανείς να κατέβει στο BBQ και τον κήπο του σπιτιού.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 500τ.μ. και υπάρχει υπέροχη πλακόστρωτη αυλή με κήπο, χώρο BBQ με πέργκολα και ο χώρος της πισίνας.

Είναι κατάλληλο για επένδυση ως τουριστικό κατάλυμα, αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Σε κοντινή απόσταση από τη βίλα υπάρχουν καταστήματα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες και ταβερνάκια. Επίσης μέσα σε λίγο χρόνο με το αυτοκίνητο μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Πάνορμο, με την αμμουδερή παραλία του και τα γραφικά ταβερνάκια του, όπως επίσης και το αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1469155 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή