Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κάστρο Κυλλήνης
  • € 1.300.000
  • 2.200
  • 3+
Περιγραφή
Κωδ: 9159 - Κάστρο Κυλλήνης- Πωλείται Ξενοδοχειακή μονάδα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κυλλήνης. Ένα πολυτελές Ξενοδοχείο 2** αστέρων, τριών επιπέδων συνολικού εμβαδού περίπου 2200m² σε 7500m² οικόπεδο, με θέσεις πάρκινγκ, A/C, κρυφούς φωτισμούς. πλήρως επιπλωμένο με οτιδήποτε φαίνεται στις φωτογραφίες , απεριόριστη θέα κτλ. Εκτός από το Ξενοδοχείο υπάρχουν και 3 κτίρια που είναι το εστιατόριο - 2 έτοιμα μαγαζιά ( επαγγελματικές στέγες ) , γήπεδο τέννις, τεράστια πισίνα 25μ * 12μ , υπόγειο .
Επίσης υπάρχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 60m² .

Αποτελείται από :
στο ισόγειο υπάρχει ειδικός χώρος υποδοχής- ρεσεψιόν και μπαρ με διαμορφωμένο εστιατόριο .
40 δωμάτια με 86 συνολικά κλίνες - όλα με δικό τους λουτρό
στον 1ο όροφο υπάρχει και μία σουίτα 96m²

Τα παραπάνω κατανέμονται σε ένα διόροφο κτίριο. Το άνωθεν διατηρείτε σε άριστη κατάσταση καθώς συνεχίζει να λειτουργεί ως σήμερα.

Επίσης διαθέτει: εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και πάρκινγκ για αυτοκίνητα. Σε μόλις 3΄ με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, κοντά σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Στο κέντρο υπάρχουν μεγάλα supermarket και η πασίγνωστη παραλία " χρυσή ακτή " βρίσκεται λιγότερο από 5΄ με τα πόδια μακρυά από το ξενοδοχείο. Απόσταση από την θάλασσα 450μ.

ΥΠΌΓΕΙΟ
Περιλαμβάνει το λεβητοστάσιο , την ιματιοθήκη με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.

Απέχει: 3χλμ από Κάστρο Χλεμούτσι (Κυλλήνης), 70χλμ από Πάτρα, 270χλμ από Αθήνα, 60χλμ από Αρχαία Ολυμπία, 50χλμ από Καλόγρια, 160χλμ από Καλάβρυτα, 5χλμ από Λουτρά Κυλλήνης, 28χλμ από Αρχαιολογικό Μουσείο Ήλιδας, 15χλμ από Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ανδραβίδας.

Το Κάστρο Κυλλήνης είναι μια αρχοντική περιοχή με μεγάλη πολιτιστική παράδοση, αξιοθέατα και φυσική ομορφιά. Στο Κάστρο ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες κτλ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Το Κάστρο Χλεμούτσι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του μέρους. Η τουριστική μονάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο όπου ο επισκέπτης θα βρει τα πάντα σε απόσταση βολής, φθηνά και οικονομικά.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του σπιτιού!

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9159.

Τιμή: 1.300.000€

ΚΩΔΙΚΟΣ: 9159

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9159 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
2.200 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή