Duplex, άριστη κατάσταση, 420 τμ, Κριτσά, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
  • € 850.000
  • 5+
  • 420
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια εξαιρετική villa με φανταστική θέα κοντά στον Άγιο Νικόλαο
Βρίσκεται σε υπερυψωμένηθέση μόλις 4χλμ από την πόλη του Αγίου Νικολάου και τα κοντινότερα καταστήματα και παραλίες.
Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο (ισόγειο, πρώτο, δεύτερο και υπόγειο) περίπου 420μ2 σε ιδιόκτητο οικόπεδο περίπου 5.200μ2 με ελαιόδεντρα, αρκετές βεράντες με όμορφη πανοραμική θέα πάνω από την κοιλάδα προς τον Άγιο Νικόλαο, ο κόλπος του Μιραμπέλου και το Αιγαίο. Πολύ συχνά μπορείτε να δείτε από τη βίλα, τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται το νησί φτάνοντας στον Αγ.Νικόλαο
Η βίλα αποτελείται από:
Το ισόγειο,
Ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία με υπέροχα λευκά μαρμάρινα δάπεδα, τζάκι και συρόμενες διπλά γυάλινες πόρτες που οδηγούν σε μια όμορφη μπροστινή βεράντα με θέα στη θάλασσα που καλύπτεται από μια ξύλινη πέργκολα,
μια μεγάλη κουζίνα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και ένα τραπέζι πρωινού,
ένα ενιαίο υπνοδωμάτιο/χώρος γραφείου, W/C και laundry room.
Τον πρώτο όροφο
Μεγάλη κύρια κρεβατοκάμαρα με ξύλινο πάτωμα και εντοιχισμένες ντουλάπες με μονάδα κλιματισμού/θερμού/κρύου αέρα.
Ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, καμπίνα ντους, δύο νιπτήρες και ένα WC.
Δίκλινο υπνοδωμάτιο με ξύλινο πάτωμα, εντοιχισμένες ντουλάπες.
Μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρα και WC.
Το δεύτερο όροφο είναι ένα ανοιχτό δωμάτιο 60m2 και χρησιμοποιείται ως τέταρτο υπνοδωμάτιο και γραφείο/μελέτη. Αυτή η περιοχή θα μπορούσε εύκολα να χωριστεί σε περισσότερα δωμάτια και ένα μπάνιο θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε αυτό το επίπεδο.
Το υπόγειο 130 τμ χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος και γκαράζ.
Αυτός ο χώρος θα μπορούσε να μετατραπεί σε περισσότερους χώρους διαβίωσης που θα ήταν ακόμη δυνατό να υπάρχει ένα ξενώνας σε αυτό το επίπεδο.
Ο Εξωτερικός χώρος,
Γύρω από τη βίλα υπάρχει ένα μεγάλο οικόπεδο περίπου 5.200m2, το οποίο είναι κυρίως επίπεδο.
Σε αυτό το οικόπεδο είναι δυνατό να προστεθεί μια μεγάλη πισίνα, ένα γήπεδο τένις (έχει προετοιμαστεί η ισοπέδωση για γήπεδο) και πολλοί ακόμη κήποι και βεράντες.
Στην είσοδο του ακινήτου υπάρχει ένας υπέροχος κήπος, μια εξωτερική τραπεζαρία με πέργκολα και ένας μεγάλος χώρος μπάρμπεκιου με ξυλοφουρνο.
Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνονται επίσης:
Πλήρης κεντρική θέρμανση με ενδοδαπέδια θέρμανση στο ισόγειο,
Μονάδα κλιματισμού στην κύρια κρεβατοκάμαρα,
Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου (pvc) με διπλά τζάμια,
Ηλιακός θερμοσίφωνας,
Δορυφορικό πιάτο.
Χαρακτηριστικά
•Κλιματισμός
• Παροχές σε κοντινή απόσταση
• Μπαλκόνι
•Κεντρική θέρμανση
•Διπλά τζάμια
• Εξοπλισμένη κουζίνα (πλήρως ανακαινισμένη)
• Τεράστιο ενεργοΤζάκι
• Κήπος
• Θέα θάλασσα και βουνό
• Εξωτερική τραπεζαρία

Η Τοποθεσία
Υπάρχει μια υπέροχη χαλαρή ατμόσφαιρα γύρω από τη βίλα, μια αίσθηση απόδρασης. Οι καμπάνες των κοπαδιών προβάτων που βόσκουν στην κοιλάδα την άνοιξη και οι ύμνοι από την Εκκλησία στις ορθόδοξες γιορτές θα σας αποσπάσουν την προσοχή. Ζώντας στην Ελλάδα όπως πάντα έχετε φανταστεί.
Εν τω μεταξύ, η βίλα απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, 4 χλμ., από τη διάσημη γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου, με το έμβλημα της, τη λίμνη της Βουλισμένης, ακριβώς στην καρδιά της πόλης. Οι ανέσεις και πολλά ευνοϊκά σημεία για να απολαύσετε. Η βίλα είναι ένα τέλειο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε ολόκληρη την περιοχή του Λασιθίου και να επισκεφθείτε άλλα δημοφιλή μέρη όπως η Ελούντα, η Ιεράπετρα η Σητεία και πολλά αλλά λόγω της προνομιακής τοποθεσίας. Η βίλα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να συνδυάσετε ιδία χρήση ή ενοικίαση της για πρόσθετο εισόδημα .
Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλου, βορειοανατολική πλευρά της Κρήτη, μόλις 45 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Γεωγραφικά η πόλη είναι καλά προστατευμένη από τους δυνατούς ανέμους επιτρέποντας θαλάσσια σπορ και κολύμπι σχεδόν όλο το χρόνο.
Αν και ο Άγιος Νικόλαος έχει πληθυσμό λιγότερο από 20.000, έχει πολλές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους, γιατρούς, σύγχρονο νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών, δημόσια πισίνα και γήπεδα τένις, μαρίνα γιοτ, λιμάνι, κινηματογράφο, θέατρο, γυμναστήρια, ένα γήπεδο γκολφ 9 οπών, σχολεία που κυμαίνονται από νηπιαγωγεία έως γυμνάσιο 6 επιπέδων και γενικά όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε να βρείτε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη
Το μικροκλίμα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα και οι μέτριες θερμοκρασίες σπάνια ξεπερνούν τους 30 βαθμούς το καλοκαίρι ή πέφτουν κάτω από 15 βαθμούς το χειμώνα. Αυτό το υπέροχο ξηρό κλίμα μαζί με τη φυσική ομορφιά της περιοχής έχουν προσελκύσει τα περισσότερα από τα υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία της Ελλάδας να λειτουργήσουν εδώ.

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 420 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 1997, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Σοφίτα, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 5200 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Δεν υπάρχει πρόσβαση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Μεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 6000, Μηνιαία κοινόχρηστα: -0.01
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
371266 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή