Duplex Μελά Παύλου, Μύτικας, Πρέβεζα

ΠρέβεζαΜελά Παύλου
  • € 200.000
  • 3
  • 100
  • 2
Περιγραφή
Ενοικιαζεται ή πωλειται μαιζονετα στον Μυτικα Πρεβεζας

Η μαιζονετα ολοκληρωθηκε τον Δεκεμβριο 2015 και εκτοτε χρησιμοποιειται ωςιδιοκτητη κατοικια,Ειναι διαμορφωμενη με ισογειο εμβαδου 45,80 τμ με ενιαιο χωρο καθιστικου ,κουζινας , τουαλεττας και μικρης αποθηκης . Ο α΄οροφος έχει το αυτο εμβαδον με το ισογειο περιλαμβανει δυο υπνοδωματια , λουτρο και διαδρομο Το ολο εμβαδον μαζι με τα μπαλκονια είναι περιπου 100 τμ .Υπαρχει προαυλιος χωρος 50 τμ τμημα του οποιου είναι χωρος παρκαρισματος -με αποκλειστικη χρηση του όλου προαυλιου χωρου .
Ο υπολοιπος χώρος μπορει να χρησιμοποιειται ως κηπος και μονον καθως απο κατω υπαρχει ο βοθρος και από πανω η εγκατασταση μποιλερ πετρελαιου , με την οποια εξασφαλίζεται αυτονομη θερμανση –καλοριφερ- αλλα και παροχη ζεστου νερου . Το οικοπεδο εχει εμβαδον 632 τμ , επι του οποιου υπάρχου άλλες τρεις μαιζονέτες που ήδη αποπερατωνονται ανηκουν δε σε αλλους.Το ποσοστο συνιδιοκτησιας είναι 230,***/*******.Η μαιζονετα βλεπει στην πλατεια Τραγανας, ευρισκεται στην οδο Παυλου Μελα αρ.1 και απεχει απο την θαλασσα 150 μετρα-παραλια Μυτικα -στο Ιονιο Πελαγος.
Η ολη περιοχη χαρακτηριζεται κυριως με από εξοχικες κατοικιες , η οποια περιοχη γειτνιαζει με το παληο χωριο που διαθετει σουπερμαρκετς , καφετεριες, ταβερνες , φαρμακειο , πρατηρια αρτου και καυσιμων ενω στον Μυτικα ανηκει και η φημισμενη ακτη ΜΟΝΟΛΙΘΙ στα χιλια μετρα περιπου από την μαιζονετα . Ο Μυτικας απεχει 7 χλμ από την Πρεβεζα ,11 χλμ από το αεροδρομιο ΑΚΤΙΟ και 22 χλμ από την Λευκαδα .Στην περιοχη υπαρχουν δυο νεοτευκτα ξενοδοχεια 5 αστερων - HOOGA –MERAVIGLIA SLOW LIVING και επτα ξενοδοχεια παλαιοτερα, τριων και τεσσαρων αστερων , επισης δε υπαρχουν συγκροτηματα επιπλωμενων διαμερισματων πολυτελειας , όπως VITA VILLAS,BATU SUITES κλπ σε αποσταση 50 τμ από την μαιζονετα. Για τους οικονομικους ορους ή άλλες λεπτομερειες αναφερεται ως τηλεφωνο επικοινωνιας ο αριθμος 6907548360 ( κος Σπυρος) -ωρες γραφειου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13325869 - 27/11/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης