Τριάρι Αγία Παρασκευή (Αττική - Βόρεια Προάστια), ΕΡΤ, Αγία Παρασκευή

Αγία ΠαρασκευήΑγία Παρασκευή (Αττική - Βόρεια Προάστια)
  • € 330.000
  • 4
  • 117
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΑΤΤΙΚΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ) - Διαμέρισμα 117τμ, 3 υ/δ, 4ος (117τμ), εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 1980, ανακαίνιση 2018, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), μία θέση parking στην πιλοτή, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, εμβαδόν μπαλκονιών 65τμ, τέντες, ασανσέρ, πατάρι, κήπος, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, πολυτελές, οικιστική ζώνη, τιμή συζητήσιμη, πλησίον super market (έως 500μ), πλησίον τράπεζες (έως 100μ), πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (έως 1000μ), πλησίον βουνό (έως 1000μ), πλησίον σχολείο (έως 100μ), πλησίον διασκέδαση (έως 500μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 200μ), πλησίον πάρκο (έως 500μ).
Διατίθεται εξαιρετικό διαμέρισμα 117 τμ 4ου ορόφου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αγίας Παρασκευής, πλησίον της οδού Αγίου Ιωάννου και της πλατείας Αγίου Ιωάννου. Είναι σε κοντινή απόσταση από σταθμό Μετρό Αγία Παρασκευή (5 λεπτά με αυτοκίνητο). Διαθέτει πολύ μεγάλη και άνετη βεράντα που έχει θέα προς τον Υμηττό, θέα προς τον κήπο της πολυκατοικίας και είναι ευρύχωρη για τοποθέτηση επίπλων βεράντας και πλήθος φυτών της επιλογής σας. Είναι το καλύτερο διαμέρισμα σε πολυκατοικία δώδεκα διαμερισμάτων. Το διαμέρισμά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι πολύ προσεγμένο, είναι πολύ καλά διατηρημένο και ετοιμοπαράδοτο για το νέο Ιδιοκτήτη χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες εργασίες ανακαίνισης. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού βλέπει την κεντρική βεράντα του διαμερίσματος. Διαθέτει σύγχρονη αρχιτεκτονική με ενιαίο χώρο χωλ κουζίνα και μεγάλο και ευρύχωρο σαλόνι που μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τη δημιουργικότητα του νέου ιδιοκτήτη. Είναι μια όαση της Αγίας Παρασκευής σε μαγευτικό τοπίο και βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία με ελάχιστη όχληση από κίνηση οχημάτων (σχεδόν μηδενική) . Τα τρία (3) υπνοδωμάτια διαθέτουν ευρύχωρες εντοιχισμένες ντουλάπες για ρούχα και προσωπικά αντικείμενο. Υπάρχει εσωτερική πόρτα που απομονώνει τα τρία υπνοδωμάτια από το σαλόνι και το χωλ. Έχει γίνει ανακαίνιση το 2018, έχει τοποθετηθεί νέος ηλιακός θερμοσίφωνας το μπάνιο του είναι σε άριστη κατάσταση..Το διαμέρισμα έχει πολύ καλή διαρρύθμιση χώρων και κάθε δωμάτιο είναι πλήρως αξιοποιήσιμο σε όλο του το εύρος. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει στάση τοπικής γραμμής λεωφορείου που καταλήγει στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο σταθμό του Μετρό καθώς και την Πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Είναι σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο. από το Αμερικάνικο Κολέγιο (PIERCE, DEREE), Ελληνο-Γαλλική Σχολή και τις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου. Έχει εύκολες προσβάσεις από και προς τους μεγάλους οδικούς άξονες της Αθήνας, τόσο από την Αττική Οδό όσο και από τη Λεωφόρο Μεσογείων προς όλες τις περιοχές της Αθήνας. Διαθέτει μία θέση στεγασμένου πάρκινγκ στην πυλωτή της πολυκατοικίας (κατόπιν συμφωνίας με τον τωρινό ιδιοκτήτη) . Μπορεί επίσης να αποτελέσει και επαγγελματική στέγη.
Τιμή €330.000 (κωδ. 31854) +302102838248 ReStart Group | Το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.restart.estate για περισσότερα ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31854 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή