Duplex 240 τμ, Πάτημα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 495.000
  • 4
  • 240
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Υπέροχη μεζονέτα 4 επιπέδων σε εξαιρετικό σημείο στο Πάτημα Χαλανδρίου. Στο υπόγειο υπάρχει γκαράζ δύο θέσεων και play room ενώ στο ισόγειο έχουμε το ευρύχωρο σαλόνι, WC και ξεχωριστή κουζίνα. Ανεβαίνοντας τις σκάλες βλέπουμε 2 υπνοδωμάτια, αποθήκη και μπάνιο ενώ η ευρύχωρη σοφίτα μπορεί να χωριστεί σε δύο δωμάτια, διαθέτει μπάνιο και θέα στην Πεντέλη. Η μεζονέτα διαθέτει οδηγό για τοποθέτηση ασανσέρ και βρίσκεται δίπλα σε αγορά, σχολεία, μετρό. Ιδανική ευκαιρία για οικογένειες αλλά και για επενδυτές.

Το Πάτημα Χαλανδρίου αποτελεί μέρος του Δήμου Χαλανδρίου προς την Πεντέλη, με χαμηλή βλάστηση. Όταν τα όμορα Βριλήσσια άρχισαν να γνωρίζουν οικιστική ανάπτυξη κατά τη δεκαετία του '80 και κυρίως του '90, πολλοί κάτοικοι παραπλήσιου εισοδηματικού επιπέδου, αναζήτησαν κατοικία σε αυτή τη γειτονική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο κέντρο των Βριλησσίων (και λιγότερο στου Χαλανδρίου) και αποτελούσε πιο οικονομική λύση.
Με την πάροδο του χρόνου και καθώς η οικιστική ζώνη των Βριλησσίων άρχιζε να παρουσιάζει κορεσμό, αρκετά άτομα υψηλότερου εισοδήματος άρχισαν να κατοικούν σε πολυτελείς μονοκατοικίες και μεζονέτες στην περιοχή, αλλά σε αραιή απόσταση η μία από την άλλη. Το 2004, με την δημιουργία του σταθμού του μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας δόθηκε το ερέθισμα για οικοδομικό οργασμό. Μέχρι και σήμερα οι οικοδομικές εταιρίες εργάζονται πυρετωδώς σε κατοικίες και καταστήματα επί της επέκτασης της λεωφόρου Πλακεντίας που ονομάζεται Ηρακλείτου.
Λόγω της αρχικού αναπτυξιακού προσανατολισμού του Πατήματος ως μικρο-προάστιο των Βριλησσίων και του Χαλανδρίου, η αρχιτεκτονική της περιοχής προσανατολίστηκε σε μικρές, αυτόνομες μονοκατοικίες που απαιτούσαν πολλά χρόνια για την κατασκευή τους από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. Οι οικοδομικοί ρυθμοί ήταν αργοί μέχρι το 2004, αλλά οι κατασκευές ήταν υψηλών προδιαγραφών και με σεβασμό στο περιβάλλον και αποστάσεις το ένα κτίσμα από το άλλο.
Σήμερα η περιοχή κατοικείται από ολοένα και περισσότερα άτομα σχετικά υψηλού εισοδήματος που έχουν ανάγκη καλύτερης κατοικίας με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο των Αθηνών με αποτέλεσμα η αξία της περιοχής να έχει ανέβει.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QUGB - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή