Τριάρι δεύτερος όροφος, Κεφαλληνίων, Άλιμος

Άλιμος
  • € 460.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Τοποθετημένη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αυτή η εξαιρετική κατοικία 3 υπνοδωματίων και 2 μπάνιων προσφέρει ένα τέλειο μείγμα παράκτιας ζωής και αστικής άνεσης. Το διαμέρισμα αποτελείται απόένα μεγάλο σαλόνι που προεκτείνεται στη βεράντα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα. Το σαλόνι κοσμείται από ένα γοητευτικό, φιλόξενο τζάκι, δημιουργώντας μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για τη φιλοξενία επισκεπτών.
Η ανοιχτή κουζίνα είναι μια απόλαυση, προσφέροντας, επίσης, χώρο για τον πρωινό καφέ και τα οικογενειακά δείπνα. Τα 3 υπνοδωμάτια διαθέτουν δικό τους μπαλκόνι καθώς και απεριόριστες ντουλάπες. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο για άνεση, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα καταφυγίου, ιδανική μετά από μια μέρα απόλαυσης στην κοντινή παραλία, εξερεύνησης της ζωντανής Ριβιέρας, είτε ανάπαυλας από την αστικήκαθημερινότητα. Ο Art Nouveau σχεδιασμός της πολυκατοικίας προσφέρει ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό, εκμεταλλευόμενο πλήρως τον Αθηναϊκό ήλιο.
Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία, αυτό το διαμέρισμα είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. Είναι ένα καταφύγιο όπου η ηρεμία της περιοχής συναντά την εκλέπτυνση της σύγχρονης ζωής. Μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας, στην εξαιρετική τιμή στην οποία προσφέρεται.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναική Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02P5XR
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή