• € 170.000
  • 2.300
Περιγραφή
Στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, βρίσκεται ο γνωστός παραδοσιακός οικισμός των Ριγκλίων, δημοφιλέστατος στους επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Πολύ κοντά στο χωριό αυτό βρίσκεται η επίσης δημοφιλέστατη παραλία Πανταζή, γνωστή για τα καταγάλανα νερά της.

Ανάμεσα στο χωριό Ρίγκλια και την παραλία Πανταζή υπάρχει μια περιοχή με το τοπωνύμιο "Τόσαινα". Το έδαφος εκεί έχει μέτρια κλίση, δίνοντας σε όλα τα οικόπεδα καλή θέα και ταυτόχρονα έχουν άμεση πρόσβαση με τα πόδια προς τις παραλίες της περιοχής.

Σε αυτή την εξέχουσα θέση με τα τόσα πλεονεκτήματα πωλείται οικόπεδο 2.300 τετραγωνικών μέτρων, οριοθετημένο σε πρακτικό, τετραγωνισμένο σχήμα, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις. Βρίσκεται εντός ζώνης 800 μέτρων από τον στάσιμο οικισμό των Ριγκλίων και για το λόγω αυτό ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του θα μπορεί να οικοδομήσει σπίτι με μέγιστο εμβαδό 200 τετραγωνικών μέτρων.

Στο οικόπεδο βρίσκονται τουλάχιστον 60 ελαιόδεντρα παραγωγικής ηλικίας, ενώ η θέα από τον πρώτο όροφο ενός μελλοντικού σπιτιού θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Παραδοσιακά σπίτια και βίλες με πισίνες γύρω από το οικόπεδο αφενός μεν του ανεβάζουν την αξία, αφετέρου βρίσκονται σε τέτοια απόσταση που να μην ενοχλούν. Σε απόσταση μόλις 500 μέτρα από την θάλασσα.

Το οικόπεδο αποτελεί αυτοτελή ιδιοκτησία, δεν είναι τμήμα ευρύτερης έκτασης.
ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ:
Σ.Κ.= 0.60
Μέγιστη κάλυψη = 200 μ² τετραγωνικά μέτρα
Μέγιστη δόμηση = 200μ² τετραγωνικά μέτρα
Ελάχιστη απόσταση από τα όρια 2,50 μέτρα
Ύψος κτίσματος: 7,50 μέτρα συν 1,50 μέτρα στέγη.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας "Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος", βρίσκεται 57 χιλιόμετρα μακριά, σε απόσταση που καλύπτεται με το αυτοκίνητο σε μία ώρα και δέκα λεπτά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 165 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.300 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή