Τεσσάρι Βλαχάβα 26, Βόλος 38222, Κέντρο, Βόλος

ΒόλοςΒλαχάβα 26, Βόλος 38222
  • € 115.000
  • 5
  • 138
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023
Περιγραφή
Στην καλύτερη περιοχή του Βόλου στον «Άγιο Κων/νο» και συγκεκριμένα στην Βλαχάβα 26 (άνωθεν της οδού Πολυμέρη και κάτωθεν της οδού Γαλλίας) σε μικρή υπερυψωμένη 3οφη οικοδομή με ανελκυστήρα διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα διαμπερές και πολύ φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 138 τ.μ. στον 3ο και τελευταίο όροφο. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, τραπεζαρία, χολ, τέσσερα (4) υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ξεχωριστή κουζίνα, δύο (2) μπάνια με παράθυρα, με δύο (2) κεντρικές πόρτες εισόδου σε περίπτωση δημιουργίας δύο διαμερισμάτων (4άρι και 2άρι) αντί ενός.
Το οροφοδιαμέρισμα αποπερατώθηκε το 1988 ενώ η υπόλοιπη οικοδομή το 1978. Διαθέτει βεράντες περιμετρικά των τριών πλευρών και η μια εξ αυτών (κεντρική) είναι πολύ ευρύχωρη με ανατολικό προσανατολισμό. Η οικοδομή διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, κατά συνέπεια το κάθε διαμέρισμα έχει δικό του ξεχωριστό ατομικό λέβητα και στο παρόν οροφοδιαμέρισμα μπορεί να γίνει άμεσα η εγκατάσταση - τοποθέτηση ατομικού λέβητα.
Η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθότι απέχει μόλις 260 μέτρα από την θάλασσα 220 μέτρα από το πάρκο του Αγίου Κων/νου, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, αθλητικά κέντρα, supermarket και γενικότερα σε μαγαζιά που έχει ανάγκη το κάθε νοικοκυριό σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Αν και το ακίνητο βρίσκεται σε μέτρια έως καλή κατάσταση, ωστόσο είναι ιδανικό να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και κατά συνέπεια να του προσδοθεί μια αρκετά υψηλότερη προστιθέμενη αξία!!!

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 40ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 19 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-3686299
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή