Τριάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 270.000
  • 4
  • 143
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα διαμέρισμα κόσμημα προαστίου, 3 υπνοδωματίων.
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι μέρος ενός μοναδικού συγκροτήματος ιδιόκτητου οικοπέδου, στα προάστια της Θέρμης, η πιο περιζήτητη περιοχή για οικογένειες που αναζητούν μια ποιοτική διαβίωση σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της λειτουργικής κοινότητας.
Σχεδιασμένο λεπτομερώς από περίφημη αρχιτεκτονική εταιρεία, το διαμέρισμα συνδυάζει την ανάγκη λειτουργικότητας και ευεξίας με την ανοιχτή κουζίνα και το φωτεινό σαλόνι με δύο μπαλκόνια - μπροστά και πίσω - 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.
Οι κάτοικοι έχουν την αποκλειστική χρήση του κήπου 180τμ ,μια απόδραση προς ευχαρίστησης τους
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- 13ΤΜ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ
- Α+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ
- ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η Θέρμη βρίσκεται στο νοτιανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης σε απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Θέρμη πλέον αποτελεί ένα από τα πιο εύπορα προάστια της Θεσσαλονίκης που αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή αποτελείται από αρκετά νεόδμητα ακίνητα αλλά και συγκροτήματα μεζονετών. Στην ευρύτερη περιοχή οι κάτοικοι βρίσκουν σε κοντινή απόσταση το Mediterranean Cosmos Mall ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της πόλης που προσφέρει ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες. Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται αρκετά ιδιωτικά σχολεία . Στην Θέρμη βρίσκεται το φράγμα το οποίο προσφέρει μια ανάσα πρασίνου στους κατοίκους αναδεικνύοντας την περιοχή καθώς διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον και είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις εκτός πόλης. Ένα ακόμα ιστορικό σημείο της περιοχής είναι τα Λουτρά της Θέρμης που ενδέχεται τα επόμενα χρόνια να αναβαθμιστούν μέσο από ένα έργο με στόχο την ανάπτυξή τους. Προσβασιμότητα: Σε κοντινή απόσταση από τη Θέρμη διέρχονται ο Ε.Ο 16 και ο αυτοκινητόδρομος 24 που συνδέουν τη Θέρμη με την υπόλοιπη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή με δύο λεωφορειακές γραμμές. Επενδυτική Δύναμη: Ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται ολοένα και περισσότερο προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επενδυτών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QY6X - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή