Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚέρκυραΑλκίνοου, 111
  • € 550.000
  • 4
  • 209
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ανακαινισμένο διατηρητέο γωνιακό κτίριο τριών ορόφων στη συμβολή των οδών Αλκινόου και Βλαχερνών. Το κτίριο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο, ενώ πλησίον αυτού βρίσκεται στάση αστικού λεωφορείου, 2 σουπερμάρκετ και καφετέρια. Η στρατηγική θέση του κτιρίου πλησίον του αεροδρομίου και του κέντρου της πόλης επιτρέπει την αξιοποίηση του ως επενδυτικού ακινήτου.

Το ισόγειο χρησιμοποιείται ως επαγγελματικός χώρος και διαθέτει ένα WC, 2 εισόδους από κάθε οδό και 3 διπλά παράθυρα τα οποία σε συνδυασμό με τον ανατολικό προσανατολισμό του ακινήτου το καθιστούν διαμπερές. Σε πιθανή αναμόρφωση του ακινήτου, το ισόγειο θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για οικιστική χρήση με τις κατάλληλες προσαρμογές. Εξωτερικά του χώρου βρίσκεται και ένα πηγάδι, το οποίο συντελεί στην διακόσμηση του κτιρίου.

Ο πρώτος όροφος έχει ανακαινιστεί περαιτέρω σε σχέση με το υπόλοιπο ακίνητο, εντός του έτους 2020. Μπροστά από την είσοδο του διαμερίσματος υπάρχει το σαλόνι, το οποίο φωτίζεται από 3 διπλά παράθυρα. Εντός του σαλονιού υφίσταται εσωτερική μονάδα κλιματισμού και μια γυάλινη τραπεζαρία, ενώ πίσω από αυτή σε ξεχωριστό χώρο βρίσκεται η κουζίνα, η οποία διαθέτει 2 διπλά παράθυρα, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και απορροφητήρα. Δίπλα από τον χώρο της κουζίνας βρίσκεται το πρώτο υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει 2 διπλά παράθυρα, ένα ανατομικό μονό κρεβάτι και εντοιχισμένες ντουλάπες. Προς την αριστερή μεριά του σαλονιού υπάρχει ένας μικρός διάδρομος ο οποίος οδηγεί αρχικά σε ένα μικρό χώρο, ο οποίος χρησιμοποιείται για αποθήκευση. Ωστόσο μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε WC, εφόσον υφίσταται η κατάλληλη υποδομή στον χώρο αυτό. Στο τέλος του διαδρόμου βρίσκεται το μπάνιο, το οποίο διαθέτει ένα διπλό παράθυρο, θερμοσίφωνα, μπανιέρα, μπιντέ και νιπτήρα με καθρέφτη. Δίπλα από το μπάνιο βρίσκεται η δεύτερη κρεβατοκάμαρα, στην οποία υπάρχουν 2 διπλά παράθυρα, ένα διπλό κρεβάτι και εντοιχισμένη ντουλάπα. Επιπροσθέτως η κρεβατοκάμαρα διαθέτει και εσωτερική μονάδα κλιματισμού.

Ο δεύτερος όροφος χρησιμοποιείται ως επαγγελματικός χώρος και έχει διαμορφωθεί ειδικά με γυψοσανίδες για τη χρήση αυτή.Στον όροφο αυτόν υφίστανται 3 διπλά παράθυρα με κατεύθυνση ανατολική και 2 ανακλινόμενα μονά παράθυρα σοφίτας τα οποία βοηθούν τόσο στον άρτιο αερισμό όσο και στον άρτιο φωτισμό του χώρου. Στον όροφο αυτό υπάρχουν 2 WC.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3710857 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
209 m²
δωμάτια
4 δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης