Μονοκατοικία βίλα 422 τμ, Πανόραμα, Βούλα

Βούλα
  • € 2.750.000
  • 5+
  • 422
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024
Περιγραφή
Μια όμορφη βίλα 422 τ.μ. με εκπληκτική πανοραμική θέα από τον Πειραιά στη Βουλιαγμένη και την Αίγινα και τη Σαλαμίνα στον Σαρωνικό.

Η Βίλα χτίστηκε το 1997 στο Πανόραμα Βούλας σε 4 επίπεδα.

Μπαίνετε στο σπίτι στο ισόγειο το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο, σπα και μπαλκόνι.
Το κύριο υπνοδωμάτιο χωρίζεται από δύο άλλα μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο από ένα καθιστικό.

Ο πρώτος όροφος έχει πρόσβαση με μαρμάρινη σπειροειδή σκάλα και αποτελείται από ένα ευρύχωρο ενιαίο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία. Ο πάγκος κουζίνας ενιαίας διαρρύθμισης είναι κατασκευασμένος από μοναδικό μπλε γρανίτη μακάουμπα από τη Βραζιλία, η κουζίνα διαθέτει συσκευές Miele και απορροφητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι σε κεντρική τοποθεσία μαγειρικής στο νησί. Υπάρχουν 2 μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα.
Από το καθιστικό υπάρχει πρόσβαση σε σοφίτα που διαθέτει γραφείο και WC.

Το επίπεδο κάτω από τα υπνοδωμάτια αποτελείται από την πισίνα, ένα δωμάτιο πισίνας με μπάρμπεκιου αερίου, κουζίνα και μπάνιο δίπλα σε έναν υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα υπαίθριο ντους και τουαλέτα μαζί με ένα ανεξάρτητο στούντιο διαμέρισμα ιδανικό για το προσωπικό ή για φιλοξενούμενους

Κάτω από το επίπεδο της πισίνας βρίσκεται ένα μεγάλο αυτόνομο διαμέρισμα με ξεχωριστή είσοδο που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι/games room, κουζίνα, μπάνιο, WC, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και πρόσβαση στο λεβητοστάσιο. Υπάρχει ένα εσωτερικό παράθυρο που βλέπει κατευθείαν στην πισίνα.

Η βίλα κατασκευάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας, μάρμαρο Pendeliko Grade A, γερμανικά είδη υγιεινής και εξαρτήματα, ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου, εξελιγμένο σύστημα συναγερμού, τηλέφωνο και ενδοεπικοινωνία.

Πάρκινγκ εκτός δρόμου για 4 αυτοκίνητα.

Τιμή 2.750.000 Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ακίνητο επικοινωνήστε με την KADAN PROPERTY CONSULTANTS (Κωδικός Ακινήτου PV12120016) | +306944301166 | kadanproperty@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PV12120016
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
422 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή