Γκαρσονιέρα Αγίου Νικολάου 22, Θεσσαλονίκη 54633, Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΑγίου Νικολάου 22, Θεσσαλονίκη 54633
  • € 108.000
  • 2
  • 30
  • 2
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2024
Περιγραφή
Πωλείται ριζικά ανακαινισμένο διαμέρισμα 30 τμ από διαχωρισμό ( Δ1 ) στον 2ο όροφο προσεγμένης πολυκατοικίας χωρίς ΑΣΑΝΣΕΡ επί της Αγίου Νικολάου. Αποτελείται από 1υπνοδωμάτιο, μεγάλη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, δάπεδα από κεραμικό πλακάκι, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματισμό. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό κουζίνας καθώς και διακοσμητικά χώρου. Ανακαινισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και υπέροχη αισθητική, βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, σε ιδανικό προς εκμετάλλευση σημείο, απέναντι από στάση αστικών συγκοινωνιών και δίπλα σε καταστήματα, εμπορικούς χώρους και χώρους εστίασης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή Α.Φ.Μ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4072/11-4-2012 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 86 Α.

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Χαλκιδική: Κασσάνδρεια
2374023740

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Λ. ΝΙΚΗΣ 3
2311825555
6948338168

Kassandra Properties.

Το μεσιτικό γραφείο Kassandra Properties είναι ένα από τα πιο ειλικρινή και αξιόπιστα μεσιτικά γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας χτίσει μια αξιοζήλευτη φήμη για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ο κ. Δημήτριος Λειβαδιώτης, ιδιοκτήτης του γραφείου μας, είναι πτυχιούχος διαχειριστής ακινήτων του κρατικού Ι.Ε.Κ. και πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην εκτίμηση ακινήτων.

Το γραφείο έχει όλα τα εχέγγυα για σωστή και αποτελεσματική συνεργασία, όσον αφορά την αγορά ή πώληση του ακινήτου σας, με επίκεντρο το ενδιαφέρον για τους πελάτες μας και τις υπηρεσίες μας, διατηρώντας τον τίτλο του πιο αξιόπιστου Οργανισμού σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη από το 2001 όπου ξεκίνησε λειτουργία του. Η καθημερινή μας επικοινωνία, ο ζήλος και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει σε όλες τις υπηρεσίες μας είναι τα στοιχεία που μας καθιστούν ένα από τα πιο επιτυχημένα γραφεία στον κλάδο. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Λεωφόρο Νίκης 3 καθώς και στη χερσόνησο της Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, στο όμορφο χωριό της Κασσανδρείας.

Από το 2011 η εταιρεία μας επεκτάθηκε και δραστηριοποιείται και στον κατασκευαστικό κλάδο, αξιοποιώντας κάθε ακίνητο, προσφέροντας κατοικίες που εναρμονίζονται με τη γύρω περιοχή. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πλέον ανακαινίσεις καθώς και κατασκευές κατοικιών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα καλύτερα ποιοτικά υλικά, κατασκευάζουμε το σπίτι της επιλογής σας από την αρχή.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μάρμαρο, πλακάκι, ξύλο ή πέτρα. Συνδυάζοντας μοναδικά υλικά σε μοντέρνες ή κλασικές γραμμές, με αντίστοιχο φωτισμό, δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της φήμης μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στόχος μας είναι το νέο σας σπίτι να έχει όλα όσα το κάνουν μοναδικό για εσάς. Η εμφάνιση είναι μόνο η αρχή. Δημιουργούμε λειτουργικούς χώρους, χώρους που αξιοποιούν στο έπακρο τις ανάγκες σας και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Η προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη είναι μια αρχή για εμάς! Συζητάμε, αναζητούμε λύσεις μαζί ή ακόμα και δημιουργούμε λύσεις όπου χρειάζονται. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση που θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος θα φέρει μόνο ένα χαμόγελο από την πλευρά σας.

Όλα τα παραπάνω κάνουν την εταιρεία μας μια ολοκληρωμένη πρόταση για την κατοικία ή την επένδυσή σας στον χώρο του real estate. Ξεκινάμε μαζί βρίσκοντας μια τοποθεσία της επιλογής σας, επιλέγοντας το οικόπεδο και ξαναχτίζοντας το σπίτι σας από την αρχή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-3719445
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 108.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή