Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Τύλισος

Τύλισος
  • € 89.000
  • 2
  • 80
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Τύλισσο, πωλείται διαμέρισμα 80 τμ . Εχει τζάκι και κουζίνα με πάσο. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά στην αγορά του χωριού. Είναι ιδανικό για μόνιμη αλλά και για εξοχική κατοικία. Το ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί και τουριστικά.
Η Τύλισος είναι μεγάλο χωριό και έδρα ομώνυμης Κοινότητος του Δήμου Μαλεβιζίου στην Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου της Κρήτης. Ανήκε στην Επαρχία Μαλεβιζίου. Η θέση του είναι στις ανατολικές υπώρειες του Ψηλορείτη, μέσα σε μικρή πεδιάδα, που είναι κατάφυτη από αμπέλια και ελαιώνες.
Οι κάτοικοι της ασχολούνται κυρίως με την ελαιοκαλλιέργεια και την αμπελοκαλλιέργεια. Παράγονται λάδι , κρασί, σταφίδα, εσπεριδοειδή. Υδρεύεται από τις πηγές Λούτρα και Αγίου Μάμα. Στην Τύλισο βρίσκονται οι εκκλησίες του Αγίου Νικολάου, ο οποίος είναι και πολιούχος, του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, του Αγίου Αντωνίου, της Κοίμησης της Θεοτόκου με ίχνη τοιχογραφιών και της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Εξάλλου, υπάρχουν και τα εξωκλήσια, όπως του Αγίου Μάμα, της Παναγίας Κεράς, της Παναγίας της Λούτρας, του Αγίου Αντωνίου και του Αγίου Γεωργίου.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1980, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Αποθήκη, Όροφος: 2ος, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Βόρειος, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 5800
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
374470 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή