Μονοκατοικία βίλα Γάζι, Αχλάδα, Γάζι

ΓάζιΓάζι
  • € 4.000.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 440 - Γάζι Λυγαριά ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. σε οικόπεδο 1850 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 6 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 300 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 420 μέτρα απόσταση από πόλη 20000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 22000 μέτρα - Τιμή: 4.000.000 € Η βίλα των 500 τμ αποτελείται απο το κυρίως σπίτι , δύο εντελώς ανεξάρτητα στούντιο και προσφέροντας συνολικά 5 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια.

Το ισόγειο χωρίζεται σε δυο επίπεδα. Το χαμηλό επίπεδο αποτελείτε από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας με την τραπεζαρία και το καθιστικό. Το επάνω επίπεδο προσφέρει ένα μεγάλο σαλόνι, ένα μεγάλο καθιστικό, ένα τζάκι και οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με απίστευτη πανοραμική θεά στον κόλπο της Λυγαριάς και στην πισινά. Η βεράντα διαθέτει μεγάλες γυάλινες πόρτες και σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε αυτόν τον μοναδικό χώρο κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Ο πρώτος όροφος, ο οποίος χωρίζεται πάλι σε δυο επίπεδα, αποτελείτε από δυο κρεβατοκάμαρες με διπλά κρεβάτια και ένα μπάνιο, μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο, γυμναστήριο και δωμάτιο πλυσταριό. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με απίστευτη πανοραμική θέα.

Η βίλα είναι χτισμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και τα έπιπλα είναι μοντέρνα και υψηλής ποιότητας επίσης. Ο ηλεκτρικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Τα δυο ανεξάρτητα στούντιο διαθέτουν δική τους κουζίνα και μπάνιο.

Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα με μια πισινά 60 τμ η οποία ανακαινίστηκε πλήρως το 2020 και μια τραπεζαρία με πέργκολα. Η θέα από εκεί είναι φανταστική .

Στην πίσω πλευρά της βίλας, υπάρχει ένα BBQ, ένας ξυλόφουρνος κι μια εξωτερική κουζίνα.

Περιμετρικά της βίλας θα βρείτε μικρούς κήπους με ποικιλία φυτών και δέντρων.

Στην είσοδο του οικοπέδου θα βρείτε μια ηλεκτρική πόρτα, όπου μπαίνοντας οδηγείστε στον μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Η βίλα διαθέτει επίσης συστήματα συναγερμού.

Το ακίνητο βρίσκεται μονο 200μ από τον κόλπο της Λυγαριάς, 1χλμ. από το χωριό της Αγίας Πελάγιας και 20χλμ. από την πόλη του Ηράκλειου.

Η πανέμορφη αυτή τοποθεσία προσφέρει αμέτρητους , μικρούς κόλπους, με τιρκουάζ πεντακάθαρα νερά.

Η Λυγαριά είναι ένα προάστιο του Ηρακλείου, όπου το μεγαλύτερο του κομμάτι είναι παραθαλάσσιο. Υπάρχουν μερικές ταβέρνες και μερικά μαγαζιά. Η παράλια της Λυγαριάς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παράλια της περιοχής με έκταση περίπου 420μ.

Η Αγία πελάγιά είναι ένα παραθαλάσσιο ψαροχώρι , χτισμένο στην μέση ενός αμφιθεατρικού κόλπου, με πολλές ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες, φαρμακεία, και μαγαζιά. Αυτός ο μικρός κόλπος έχει ότι κάποιος θα αναζητούσε και θα περίμενε σε ένα μικρό ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό.

Ράσμους Γκόνζεν

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. - MSc Architectural Engineer DTU

Kochlias Group

+30 6948820673 (Viber & Whatsapp)

www.kochliasgroup.gr

Έβανς 36, Ηράκλειο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
440 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 4.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή