Γκαρσονιέρα Ελευθερίας 37, Νέα Αγχίαλος 37400, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΕλευθερίας 37, Νέα Αγχίαλος 37400
  • € 53.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • 1
Περιγραφή
Σε διώροφη κατοικία κατασκευής 2006 πωλείται στον α’ όροφο ωραιότατο 2άρι διαμέρισμα 48 τ.μ. το οποίο βλέπει στο πίσω μέρος του οικοπέδου (ακάλυπτο) με δική του ξεχωριστή είσοδο και κλιμακοστάσιο 16 τ.μ. περίπου. Αποτελείται από καθιστικό και κουζίνα σε ενιαία διάταξη, ένα (1) ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα και λουτρό. Διαθέτει βεράντα, ατομικό λέβητα Φυσικού Αερίου, κλιματιστικό, πορτοπαράθυρα αλουμινίου με διπλή υάλωση, σίτες, ρολά, τέντες, κεραμοσκεπή, δικό του ρολόι ρεύματος και υδρομετρητή. Η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετική!!! καθότι απέχει μόλις 250 μέτρα από την θάλασσα, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνία, supermarket και γενικότερα σε μαγαζιά που έχει ανάγκη το κάθε νοικοκυριό σε καθημερινή βάση.
Το ακίνητο είναι ιδανικό τόσο για εξοχική όσο και για μόνιμη κατοικία.
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 39ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 18 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3749033 - 08/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 53.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή