Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Καλλικράτεια
  • € 50.000
  • 400
Περιγραφή
Προς Πώληση αποκλειστικά από NewDeal Real Estate Group. Στη Νέα Καλλικράτεια (Περιοχή Σαχάρα) , Οικόπεδο 400 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο. Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο με Σ.Δ 0,35 κάλυψη 40%.
Η περιοχή που βρίσκεται το οικόπεδο είναι Γενικής κατοικίας, έχει πολύ πράσινο και ησυχία, η πρόσβαση στο ακίνητο είναι εύκολη και η θέα μαγευτική. Η απόσταση από το κέντρο της Νέας Καλλικράτειας είναι 3500 μέτρα και από την παράλια 600 μέτρα, πολύ κοντά σε όλα τα γνωστά beach Bar της περιοχής. Εξαιρετική επιλογή για την δημιουργία μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας. Η προσιτή τιμή του δε, το καθιστά και επενδυτικό λόγο της ανάπτυξης που γνωρίζει η περιοχή. Η Ν. Καλλικρατειά είναι μια αναπτυσσόμενη πόλη με πολλές σύγχρονες υποδομές.
Η περιοχή διαθέτει σχολεία όλων των βαθμίδων ,κέντρο υγείας και οργανωμένο εμπορικό κέντρο. Η Ν. Καλλικράτεια συνδυάζει αρμονικά την ησυχία μιας επαρχιακής πόλης , τη πολυτέλεια των οργανωμένων παράλιων και τη μικρή απόσταση από την Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο. Ιδανικός τόπος να διαμείνει μια οικογένεια και όλα αυτά που αναζητά από το σύγχρονο τρόπο ζωής (υπηρεσίες ,θέατρο, κινηματογράφο, πολυκαταστήματα, εστιατόρια κ.τ.λ.) σε μικρή απόσταση.
Μην θεωρείτε ενόχληση να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.
Καλέστε μας στο: +30 2310620520
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΤΣΠ65457 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
400 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή