Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μάλλια
  • € 400.000
  • 3
  • 400
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται ακίνητο 400 τ.μ στη περιοχή των Μαλίων. Το οποίο αποτελείται από ισόγειο και 1 όροφο 200 τ.μ. το κάθε ένα. Το κτίριο είναι ανισόπεδο σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων. Η τοποθεσία του είναι σε στην πιο όμορφη πλευρά των Μαλίων με καταπληκτική θέα στην Θάλασσα. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από μεγάλη αυλή ανατολικά. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μεγάλες βεράντες. Δύο πάρκινγκ μεγάλα κάτω από την βεράντα του ορόφου. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ ήσυχη περιοχή . Το ισόγειο 94 τ.μ διαμέρισμα αποτελούμενο από ενιαία κουζίνα, 2 μπάνια και δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει δυνατότητα διαρρύθμισης κατά επιλογή. Αποθήκη 110 τ.μ ιδανική και για επαγγελματική χρήση.
Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά με τα πόδια από το κέντρο στο παλιό χωριό των Μαλίων σε υψόμετρο 70 μέτρων από την θάλασσα.
Σύμμεικτη κατασκευή μπετόν και χάλυβας ημιτελές είναι ο όροφος που αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια μεγάλα, δυο σαλόνια, κουζίνα με μικρή βοηθητική αποθήκη, 2 μπάνια ένα στεγνωτήριο-αποθήκη ρούχων.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μπάρμπεκιου με ξυλόφουρνο. Όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι με κυβόλιθο και πέτρινη περίφραξη. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται επίσης και από 12 μεγάλα ελαιόδεντρα και άλλα οπωροφόρα δέντρα. Μεγάλος χώρος για κήπο με δεξαμενή 5000 λίτρα.
Μπορεί να τελειώσει με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.
Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 400 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2017, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 400 τ.μ., Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Βορειοανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
305659 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή