Duplex Διακοφτό, Κέντρο, Διακοπτό

ΔιακοπτόΔιακοφτό
  • € 185.000
  • 134
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα στο Διακοπτό Αχαϊας 134τμ, εντός καταπράσινης περιοχής με πολύ πράσινο κ δένδρα εντός συνολικού οικοπέδου 2 στρεμμάτων, αυτόνομο κ ασφαλές περιφραγμένο γυρωθεν κ είσοδο με γκαραζόπορτα. Έχει πάρκινγκ στο οικόπεδο. Η μεζονέτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλιακό, ηλεκτρικές συσκευές, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα, ενεργειακό τζάκι μπόιλερ νερού για θέρμανση σε όλο το σπίτι, Κλιματιστικά σε όλους τους χώρους Α++, τηλεοράσεις σε όλους τους χώρους. Πλήρης επίπλωση κ ιματισμός με όλα τα οικιακά σκεύη κ μικροσυσκευές.
Αποτελείται από υπόγειο ανεξάρτητο στούντιο 42τμ πλήρως εξοπλισμένο κ επιπλωμένο, από ισόγειο 46τμ με σαλόνι κουζίνα τραπεζαρία πλήρως εξοπλισμένο κ επιπλωμένο, μπάνιο με μπαλκόνια περιμετρικά μέσα στο πράσινο, 1ο όροφο 46τμ με 2 υ/δ, μπάνιο και 1 ημιοροφο με προοπτική χώρου δωματίου ή γραφείου με μπαλκόνια μπρος κ πίσω με απεριόριστη θεά βουνό κ θάλασσα.
Ιδανικό μέρος για διαμονή μόνιμη ή εξοχικό για τουλάχιστον 10 άτομα, για όλες τις εποχές καθώς συνδυάζει θάλασσα το καλοκαίρι κ βουνό το χειμώνα ( Οδοντωτός, Καλάβρυτα , Χιονοδρομικό, Φαράγγι Βουραικου κ.τ.λ.). Ο σταθμός του τραίνου και οδοντωτός σε 5 λεπτά με τα πόδια. Το λιμανάκι Διακοπτό 500μ και η παραλία της Εγκαλης 1.000μ. (Το ακίνητο έχει εισόδημα καθώς διατίθεται όλο τον χρόνο ως διαμονή ανά ημέρα σε Έλληνες αλλά κυρίως σε ξένους επισκέπτες.). Υπαρχουν 2 ίδιες μεζονέτες προς πώληση. Lion Real Estate [www.lionrealestate.gr].
Μέλος του Δικτύου της GreekEasy [www.getgreekvisa.com]
Ζωοδόχου Πηγής 38-40,10681, Αθήνα.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Κα ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: 6907456466
Ε-mail: e.asimakopoulou@lionrealtors.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
695559 - 17/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 185.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή