Μονοκατοικία βίλα Αρχαιλάου, 630 77, Σάνη, Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΑρχαιλάου, 630 77, Σάνη
  • € 1.000.000
  • 5
  • 270
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 182248 - Κασσάνδρα Σάνη Σανη ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 270 τ.μ. σε οικόπεδο 2600 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 1.000.000 € (Κωδικός γραφείου 231591011-34) Πωλείται εξαιρετική πολυτελής Βίλλα στην Χαλκιδική στο Σάνη.Η κατοικία είναι 270τμ,διαμωρφωμένη σε 3 επίπεδα,υπόγειο,ισόγειο,πρώτος.Στο υπόγειο ύπαρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος,ο οποίος χρησιμοποιείται σαν ξενώνας επισκεπτών.Επίσης υπάρχει ένα ανεξάρτητο δωμάτιο υπηρεσίας, ένα πολύ μεγάλο μπάνιο, βοηθητικοί χώροι πλυντηρίων αποθήκη και λεβητοστάσιο.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι ανοιχτό περιμετρικά από πολύ ψηλά κουφώματα. Υπάρχει επίσης ανεξάρτητη κουζίνα από το σαλόνι σε διαφορετικό επίπεδο και τέλος ένα wc επισκεπτών.
Στον όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, το ένα είναι master με δικό του βεστιάριο, δικό του μπάνιο με διπλό υδρομασάζ και ανεξάρτητο wc.Το master δωμάτιο είναι περίπου 45τμ.Υπάρχουν επίσης άλλα 2 δωμάτια 17τμ το καθένα τα οποία μοιράζονται ένα μπάνιο.
Ισόγεια δαπέστρωση με γρανίτη και μάρμαρο. Υπνοδωμάτια από δρύινο ξύλο. Συναγερμός με πλήρη κάλυψη της κατοικίας. Κεντρικό σύστημα καθαριότητας (ηλεκτρική σκούπα) με παροχές σε όλους τους χώρους της κατοικίας. Θυροτηλεόραση ελέγχου στην είσοδο της κατοικίας. Κλιματιστικά LG Art Cool σε όλους τους κύριους χώρους (σαλόνι και σε καθένα ξεχωριστά, δωμάτιο),επίσης υπάρχει και θέρμανση με καλοριφέρ. Κουζίνα ιταλική, ντουλάπες ιματισμού επενδεδυμένες με καθρέφτες και αμμοβολισμένα τζάμια σε όλα τα δωμάτια. Πριζοδιακοπτικό υλικό χρώματος, σύστημα υδρομασάζ σε όλα τα μπάνια. θερμοδιακοπής με θερμοδιακοπτόμενα στόρια τα οποία σε όλα τα μεγάλα ανοίγματα είναι και ηλεκτρικά. Στο περιβάλλον χώρο υπάρχει μια μεγάλη πέργολα επενδεδυμένη με γρανίτες και γυαλί. Επίσης υπάρχει πισίνα η οποία εφάπτεται στην βεράντα της κατοικίας. Η χρήση του περιβάλλοντος χώρου είναι 2.600τμ περιφραγμένη περιμετρικά με τοιχία ενώ για την είσοδο της κατοικίας υπάρχει ανεξάρτητη είσοδο. Υπάρχει εξωτερική ανεξάρτητη υπόγεια αποθήκη με ηλεκτρική πόρτα εισόδου. Στην αποθήκη υπάρχει αυτόματη γεννήτρια η οποία λειτουργεί αυτόματα και καλύπτει όλη την κατοικία σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης. Έχει θέα θάλασσα. Η κατασκευή της κατοικίας δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί ούτε με λόγια, ούτε με φωτογραφίες διότι είναι πραγματικά υπερπολυτελής!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
182248
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή