Duplex Κορυτσάς, 23, Καλαμάκι, Άλιμος

ΆλιμοςΚορυτσάς, 23
  • € 2.900/μήνα
  • 3
  • 155
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ενοικιάζεται φωτεινή, διαμπερής μεζονέτα με ιδιόκτητη ταράτσα. Διαθέτει θέα στη θάλασσα και τη πόλη από τη μεζονέτα, και πανοραμική θέα σε θάλασσα, βουνό και πόλη από την ταράτσα.

Το ρετιρέ έχει σχεδιαστεί από μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο των νοτίων προαστίων και έχει ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές.
Σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα με νησίδα, 3 Δωμάτια (1 μάστερ), 3 μπάνια (το 1 χρησιμοποιείται ως αποθήκη), 4 μπαλκόνια με το 1 να είναι μεγάλο με θέα στη μαρίνα Αλίμου. Διαθέτει τζάκι, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση αερίου, καινούρια κλιματιστικά, υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές (επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα, φούρνο, πληντήριο πιάτων και ρούχων), πάτωμα δρύς σε matt τελείωμα, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, διπλά τζάμια, θύρες ιντερνετ (ethernet) σε όλα τα δωμάτια, προεγκατάσταση συναγερμού.

Βρίσκεται σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή στα σύνορα Αλίμου - Παλαιού Φαλήρου. Κοντά σε μαρίνα Αλίμου (500m - 6’ με τα πόδια), στο κέντρο της Αθήνας(8km - 15’ με το αυτοκίνητο), στο Ελληνικό (2.8km - 8’ με το αυτοκίνητο), σε παραλίες, και στο λιμάνι του Πειραιά (9.8km - 15’)

1 άνετη θέση στάθμευσης σε υπόγειο γκαράζ. Η μεζονέτα διατίθεται μόνο με το έπιπλο της εισόδου (μπουφέ) και το κρεβάτι του πάνω επιπέδου, που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτήν την κατοικία. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται άδειο από τα υπόλοιπα έπιπλα των φωτογραφιών.

Η τοποθεσία είναι ενδεικτική και το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3767845 - 25/02/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 2.900/μήνα
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης