Γκαρσονιέρα Stratigou Kontouli, 6, Φιξ, Κουκάκι - Μακρυγιάννη

Κουκάκι - ΜακρυγιάννηStratigou Kontouli, 6
  • € 900/μήνα
  • 2
  • 36
  • 2
  • S
  • Ναι
Περιγραφή
Ιδιαίτερο κομμάτι για ξεχωριστούς εσάς.
Το Stone Inn είναι ένα πραγματικό πέτρινο διαμέρισμα.
Επίσης Σαντορινιώτικο στυλ.
Περίπου 2-3 ​​λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του Μετρό Συγγρού-Φιξ και αρκετούς σταθμούς λεωφορείων, περίπου 8 λεπτά με τα πόδια από την Ακρόπολη.
Εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζα Automat, σταθμός ταξί κ.λπ., οι περισσότερες από τις καθημερινές ανάγκες της ζωής βρίσκονται ακριβώς γύρω σας, αρκετά λεπτά με τα πόδια για να φτάσετε.

Τώρα λειτουργεί στις πλατφόρμες της Airbnb & Booking εδώ και 9 μήνες και είναι ήδη σούπερ οικοδεσπότης. Το ποσοστό επιστροφής στην περίοδο αιχμής έχει φτάσει πάνω από 15%, και το ετήσιο ποσοστό επιστροφής υπολογίζεται στο 13%. Γίνονται κρατήσεις κάθε μήνα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτόν τον Μάιο και τον Ιούνιο, όλα με πλήρη κράτηση. και τον Ιούλιο, κράτηση για 25 ημέρες. Προς το παρόν, έχουν κρατηθεί 23 ημέρες για τον Αύγουστο, 14 ημέρες για τον Σεπτέμβριο, 1 για τον Οκτώβριο, 12 ημέρες για τον Νοέμβριο, 12 ημέρες για τον Ιανουάριο και 2 ημέρες για τον Φεβρουάριο.

Αποτελείται από ένα μικρό σαλόνι με κουζίνα και μπαρ, ένα μικρό υπνοδωμάτιο, ένα μικρό ντους με τουαλέτα.
Και υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι 1,4 μέτρων, καναπές-κρεβάτι, WiFi, τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, βραστήρας, συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, πιστολάκι μαλλιών, επιτραπέζια σκεύη…

Άλλες σημαντικές πληροφορίες:
1. Το Stone Inn είναι ένα πέτρινο ημιυπόγειο με μια πύλη απευθείας στο δρόμο, με φυσικό φως από την ανεξάρτητη και ιδιωτική πύλη εισόδου σας.
Και ένα παράθυρο στο υπνοδωμάτιο, ένα μικρό παράθυρο στο ντους.
2. Είναι περίπου 36 τετραγωνικά μέτρα, μικρή τουαλέτα με ντους μαζί, η πόρτα του ντους δεν μπορεί να είναι πλήρως ανοιχτή στον τοίχο, έτσι για το ψηλό και μεγάλο άτομο, για παράδειγμα: 190 cm ύψος, 100 kg βάρος ίσως όχι τόσο άνετο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3786955 - 26/01/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
36 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
ημιυπόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης