Duplex, άριστη κατάσταση, 250 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 465.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική τριώροφη μεζονέτα προσόψεως, με σοφίτα, θέα, περιφερειακό κήπο και δύο θέσεις στάθμευσης.
Η κεντρική είσοδος βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο όπου συναντάμε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο για σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι και μπαλκόνι. Στο ίδιο επίπεδο, σε ξεχωριστό δωμάτιο βρίσκεται μια ευρύχωρη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι, καθώς και η τουαλέτα των επισκεπτών.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το κεντρικό μπάνιο και 3 υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και πρόσβαση στο μπαλκόνι. Το κεντρικό υπνοδωμάτιο διαθέτει και δικό του μπάνιο.
Στο ισόγειο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με χώρο για σαλόνι, τραπεζαρία ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη. Η πρόσβαση είναι άμεση στον κήπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα με δική του είσοδο ή για διπλοκατοίκιση.
Η παραδοσιακή σοφίτα με τα δύο μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται στην ξύλινη οροφή προσδίδει μια νότα ζεστασιάς και μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως.
Η κατασκευή με τα υαλότουβλα, τα παράθυρα και οι πολλές μπαλκονόπορτες αφήνουν το φως να πλημμυρίσει το εσωτερικού του σπιτιού δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική για οικογένεια και όχι μόνο καθώς σε κοντινή απόσταση υπάρχει συγκοινωνία, σχολείο, παιδική χαρά, υπεραγορά τροφίμων και φαρμακεία.

Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QVPY - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 465.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή