Duplex 134 τμ, Γαύριο, Άνδρος

Άνδρος
  • € 350.000
  • 5
  • 134
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Χαλαρώστε σε αυτή την ονειρεμένη μεζονέτα, 135 τ.μ. με ένα επιπλέον ανεξάρτητο ευρύχωρο υπόγειο, ιδανικό για επισκέπτες. Το υπαίθριο μπάρμπεκιου κσι η πέτρινη αποκλειστική βεράντα, προσφέρουν μοναδικές στιγμές κάτω από τα αστέρια. Σε άριστη κατάσταση και πλήρως επιπλωμένη με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που μπορεί ποτέ να χρειαστεί μια οικογένεια.
Μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τα πιο διάσημα γαλάζια και πράσινα νερά της παραλίας του Αγίου Πέτρου, τον παράδεισο των σέρφερ με πολλά beach bars. Η περιοχή είναι επίσης ασφαλής για τα παιδιά και την οικογένεια. Η κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή του Μπατσίου απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 2 χιλιόμετρα. Σούπερ μάρκετ, εγκαταστάσεις υγείας, μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Τοποθεσία: Η Άνδρος είναι το βορειότερο νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο πέλαγος και το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, σε έκταση, μετά τη Νάξο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας, έχει ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια και καταπράσινες κοιλάδες. Συνδυάζει το παραδοσιακό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση τα άφθονα τρεχούμενα νερά και τις εκπληκτικές γαλαζοπράσινες παραλίες. Επίσης, έχει εκπληκτικό δίκτυο μονοπατιών μήκους 200 χιλιομέτρων, πιστοποιημένα απο την Ευρωπαική Ένωση, που επιτρέπει σε όλους τους εκδρομείς μέσα από υπέροχες πεζοπορίες να προσεγγίσουν, να επισκεφθούν και να γνωρίσουν όλες τις ιδιαιτερότητες του νησιού. Η πρωτεύουσα του νησιού, η Χώρα, είναι από τις ομορφότερες των Κυκλάδων. Διαθέτει πολλά μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων, και το Ναυτικό Μουσείο.

Προσβασιμότητα: Η Άνδρος έχει πρόσβαση από το λιμάνι της Ραφήνας και είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων από την Αθήνα. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα καθημερινά δρομολόγια πλοίων στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και τουλάχιστον δύο στη διάρκεια του χειμώνα. Το ταξίδι διαρκεί μόλις δύο ώρες.

Επενδυτική Δύναμη: Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού και η αρχοντική του ομορφιά το καθιστούν έναν μαγικό τουριστικό προορισμό αυξάνοντας έντονα το επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R4QQ - 07/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή