Duplex 160 τμ, Πλαγιάρι, Μίκρα

Μίκρα
  • € 180.000
  • 5+
  • 160
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός Ακινήτου: # 2658 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης στη οδό Μιαούλη διώροφη υπό κατασκευή μεζονέτα με σοφίτα 160τμ με αυλή περίπου 30 τ.μ μπροστά και πίσω, συν 3 ευρύχωρα μπαλκόνια στο σύνολο περίπου 30 τμ και δυο θέσεις πάρκινγκ . Η τιμή αφορά τη μεζονέτα εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα (έπιπλα κουζίνας , εσωτερικές πόρτες κ.τ.λ) .
Αποτελείται από μια πολύ μεγάλη ,ενιαία , φωτεινή, διαμπερής σαλοκουζίνα με τζάκι , ένα μπάνιο , μια αποθήκη στο ισόγειο και 3 ευρύχωρα δωμάτια, δυο μπαλκόνια και 1 μπάνιο στον πρώτο όροφο . Στη σοφίτα μπορεί να γίνει μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα Master bedroom ή ένα μεγάλο playroom με το δικό του μπαλκόνι. Στο ισόγειο μπορεί άνετα να προστεθεί ακόμα ένα δωμάτιο ή ακόμα και να γίνει χωριστή κουζίνα . Οι χώροι του σπιτιού γενικότερα μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με την επιθυμία του αγοραστή.
Πρόκειται για μια άριστης ποιότητας κατοικία . Διαθέτει θερμοηχομόνωση στην τοιχοποιία, υδραυλική εγκατάσταση για καλοριφέρ ,σύγχρονα υλικά κατασκευής , καθώς και σύγχρονα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά δίκτυα σε κάθε χώρο ( ίντερνετ, συναγερμό, εγκατάσταση κεντρικής ηλεκτρικής σκούπας ) . Η μεζονέτα είναι συνδεδεμένη με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης . Τα δάπεδα είναι επενδυμένα με γρανιτοπλακάκι , τα κουφώματα είναι συνθετικά, θερμοηχομονωτικά PVC Γερμανίας και η πόρτα είναι θωρακισμένη ασφαλείας. Έχει θέα ανοιχτωσιά και βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο μέσα στο κέντρο του Πλαγιαρίου .Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά , δίπλα σε καταστήματα , σούπερ μάρκετ , στάσεις αστικών λεωφορείων , με εύκολη και άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης . Εκμεταλλευτείτε άμεσα τα πλεονεκτήματα του ακινήτου για να ικανοποιήσετε τις καθημερινές σας ανάγκες .
*Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.
**Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ***
Σε περίπτωση αγοράς ενός εκ των ανωτέρω ακινήτων η αμοιβή μας ανέρχεται σε 2% επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς (πλέον ΦΠΑ).
Σε περίπτωση μίσθωσης ενός εκ των ανωτέρω ακινήτων η αμοιβή μας ανέρχεται σε 1 συμφωνηθέν μηνιαίο μίσθωμα (πλέον ΦΠΑ).
Οι ανωτέρω αμοιβές είναι καταβλητέες κατά την ημέρα υπογραφής του σχετικού συμβολαίου/μισθωτηρίου.

Τιμή Πώλησης : 180.000 €
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 2658
KOLARIS GROUP Real Estate & Construction
Γ. Σεφέρη 1 τ.κ 54250 Θεσσαλονίκη
Τ : 6944727748
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2658 - 13/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή