Μονοκατοικία βίλα Douliana, Douliana 73007, Κέντρο, Βάμος

ΒάμοςDouliana, Douliana 73007
  • € 800.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
3 όμορφα παρουσιασμένες ξεχωριστές βίλες η καθεμία με ιδιωτική πισίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ενιαία κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία. Αυτές οι καλά διατηρημένες βίλες βρίσκονται σε 2000τμ ιδιωτικά περιφραγμένων, πλήρως διαμορφωμένων κήπων σε μια απομονωμένη και ήσυχη περιοχή της περιοχής του Αποκόρωνα της Κρήτης.

Αυτό το έργο αποτελείται από 3 ξεχωριστές βίλες η καθεμία με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας. Αυτές οι καλά διατηρημένες βίλες βρίσκονται στη δική τους 2000τμ ιδιωτική περιφραγμένη, πλήρως διαμορφωμένη ανάπτυξη σε μια πολύ απομονωμένη και ήσυχη περιοχή της περιοχής Αποκόρωνα της Δυτικής Κρήτης.

Το μικρό χωριό Δουλιανά βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια και οι αμμώδεις παραλίες και οι ανέσεις της Αλμυρίδας και των Καλυβών σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το λιμάνι της Σούδας και το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων έχουν εύκολη πρόσβαση σε απόσταση περίπου 30 λεπτών.

Οι 3 βίλες έχουν χτιστεί σύμφωνα με τους παραδοσιακούς πέτρινους σωλήνες της Κρήτης. Είναι όλα πλήρως επιπλωμένα και κάθε σπίτι βρίσκεται στο δικό του ιδιωτικό χώρο με τη δική του ιδιωτική πισίνα.

Οι γύρω χώροι είναι εκτενώς διαμορφωμένοι και παρουσιάζονται άψογα με διαδρόμους και ώριμη φύτευση.

Αυτό είναι το τέλειο επενδυτικό έργο για να αποκτήσετε είτε ιδιωτική κατοικία είτε έτοιμη προς ενοικίαση. Υπάρχει τόσο η δυνατότητα για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις διακοπών ή για πελάτες μακροχρόνιας μίσθωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για Ντουλιανά.
Αυτό το κρητικό χωριό βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου και σας προσφέρει καφετέρια, ταβέρνα και μίνι μάρκετ. Τα σπίτια σε αυτό το παραδοσιακό χωριό είναι όμορφα ανακαινισμένα και είναι χαρά να περπατάς στο δρόμο. Υπάρχουν πολλά κυπαρίσσια τριγύρω και θα ακούσετε πολλά πουλιά καθώς περπατάτε στη γύρω φύση. Στο δάσος θα ανακαλύψετε το κρυμμένο πέτρινο ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη. Οι παραλίες Andy της Αλμυρίδας και των Καλυβών απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-2763 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή