Μονοκατοικία βίλα Samonas, Samonas 73003, Στύλος, Αρμενοί

ΑρμενοίSamonas, Samonas 73003
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 520
  • 3+
Περιγραφή
Mε περηφανια αντιπροσωπεύουμε αυτές τις απίστευτες μεταβατικές πέτρινες βίλες που αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως ένα μικρό ξενοδοχείο με απίστευτο χαρακτήρα και εκπληκτική θέα στην περιοχή του Αποκόρωνα, μόλις 15 λεπτά οδικώς από την παραλία Κιάνη. Υπάρχουν πέντε διώροφες πέτρινες βίλες συνολικής επιφάνειας 520 τμ σε οικόπεδο 870 τμ.

Κάθε βίλα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καναπέδες-κρεβάτια στο σαλόνι και το τζάκι.
Ο νέος ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάζει τις βίλες ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Όλες οι βίλες διαθέτουν ένα διπλό υπνοδωμάτιο σε δύο ορόφους. Η πρώτη βίλα είναι ένα διώροφο Πέτρινο Σπίτι ενός υπνοδωματίου 55 m² και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα.
Η δεύτερη πέτρινη βίλα ενός υπνοδωματίου διώροφη 60 τμ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Το συγκεκριμένο πέτρινο σπίτι χτίστηκε το 1913 και ανακαινίστηκε το 2003 μετατράπηκε σε ένα όμορφο σπίτι.
Η τρίτη πέτρινη βίλα που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο δύο ορόφους 70 m² που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επισκέπτες. Η τέταρτη βίλα είναι 75 m² και μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα. Είναι επίσης ένα υπνοδωμάτιο σε δύο ορόφους.
Και η πέμπτη πέτρινη βίλα με 80 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα.

Οι βίλες διαθέτουν ένα επιπλέον στούντιο το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται ως χώρος μίνι μπαρ αποκλειστικά για τους επισκέπτες που μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ξεχωριστό
διαμέρισμα στούντιο. Αυτό το στούντιο περιλαμβάνει επίσης κουζίνα που χρησιμοποιείται συνήθως για την προετοιμασία πρωινού για τους επισκέπτες. Ως μικρό ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα επιπλέον στούντιο που περιλαμβάνει γυμναστήριο και χαμάμ.

Όλο το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο με καταπληκτικά παραδοσιακά έπιπλα. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα με δυνατότητα να έχει επιπλέον αλμυρό νερό. Όλες οι βίλες διαθέτουν μπαλκόνια και δύο από αυτές με μια απίστευτη βεράντα με θέα στη θάλασσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-113416 - 20/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή