Μονοκατοικία βίλα Eparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Gavalochori 73007, Γαβαλοχώρι, Βάμος

ΒάμοςEparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Gavalochori 73007
  • € 600.000
  • 5+
  • 240
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στο όμορφο χωριό Γαβαλοχώρι, με υπέροχη πανοραμική θέα στα Κρητικά βουνά. Είναι χτισμένο σε δύο επίπεδα και διαθέτει συνολικά τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.

Η βίλα είναι 180 τμ και η έξτρα ανεξάρτητη κατοικία 2 υπνοδωματίων 60 τμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή επιπλέον ενοικίαση διακοπών. Το οικόπεδο είναι περίπου 600 τμ.

Μπαίνοντας στο σπίτι, περνάτε μέσα από το μεγάλο επιπλωμένο σαλόνι με τζάκι και άνετους χώρους καθιστικού στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και πολλά έξτρα. Η κουζίνα είναι πολύ φωτεινή και έχει θέα από το παράθυρο σε όλο τον χώρο της πισίνας. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται το πρώτο από τα τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, το οποίο προσφέρει πολύ χώρο, και είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα και τζακούζι. Είναι πολύ ημιδιαφανές και προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο στις ντουλάπες και χώρο για να νιώθεις άνετα.

Ανεβαίνοντας τις σκάλες φτάνετε στα άλλα δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, τα οποία είναι επίσης πολύ ευρύχωρα και φωτεινά. Προσφέρουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο στις μεγάλες ντουλάπες και διαθέτουν και τα δύο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στα βουνά. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.

Το σπίτι περιβάλλεται από έναν υπέροχο κήπο και μια πισίνα για να απομονωθείτε από το άγχος τις ζεστές μέρες και να ανανεωθείτε δίπλα στην πισίνα. Ο εξωτερικός χώρος του μπάρμπεκιου σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα είναι ιδανικός για όμορφες οικογενειακές βραδιές με φίλους!

Όταν βγείτε έξω, θα φτάσετε στον μεγάλο, όμορφα διαμορφωμένο κήπο και την πισίνα με άφθονο χώρο για ξαπλώστρες και εκπληκτική θέα.

Εξωτερικά υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο εξοχικό σπίτι 60 τετραγωνικών μέτρων με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Διαθέτει μεγάλη βεράντα με εκπληκτική πανοραμική θέα.

Μπαίνοντας στο σπίτι, βλέπεις μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα δίπλα στην τραπεζαρία, με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και πολλά έξτρα. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα, πλήρως επιπλωμένα και προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο στις μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν μονάδες κλιματισμού.

Καλέστε μας για να κανονίσουμε μια προβολή
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-111602 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή