Μονοκατοικία βίλα Eparchiaki Odos Kalyves-Kefala, Apokoronos 73007, Κόκκινο Χωριό, Βάμος

ΒάμοςEparchiaki Odos Kalyves-Kefala, Apokoronos 73007
  • € 329.500
  • 2
  • 98
  • 2
Περιγραφή
Αυτή η υψηλής ποιότητας βίλα 2 υπνοδωματίων βρίσκεται σε οικόπεδο 405μ² στο παραδοσιακό χωριό (το κόκκινο χωριό) του Κόκκινου Χωριού, λίγα μόλις λεπτά από το μεγαλύτερο χωριό της Πλάκας και το παραλιακό θέρετρο της Αλμυρίδας. Ολοκληρώθηκε το 2006 και έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο της Σούδας.

Μοιράζεται μια μεγάλη πισίνα με ένα μόνο ακίνητο και είναι ιδανικό ως εξοχικό ή πλήρες ωράριο.

Η ανεξάρτητη βίλα βρίσκεται σε μια όμορφη περιφραγμένη κοινότητα, η είσοδος γίνεται από ηλεκτρικές πύλες, κάθε βίλα έχει θέσεις στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. Η πισίνα - κοινόχρηστη με το παρακείμενο ακίνητο - είναι πλήρως επενδεδυμένη με πλακάκια και έχει ευρύχωρες βεράντες τριγύρω.

Η ίδια η βίλα βρίσκεται σε 2 επίπεδα. Μπαίνεις στο ακίνητο στον 1ο όροφο που αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με διπλό ύψος, ελκυστική ξύλινη θολωτή οροφή, όπου μπορείς πραγματικά να νιώσεις την ποιότητα κατασκευής αυτού του σπιτιού, ελαφρύ και ευάερο με άφθονο φυσικό φως που φουσκώνει. μεγάλα παράθυρα βεράντας. Το 1ο από τα 2 υπνοδωμάτια, που διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα και πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι. Ένα μεγάλο μπάνιο που είναι ευρύχωρο και διαθέτει γυάλινη καμπίνα ντους με άφθονο χώρο αποθήκευσης βρίσκεται επίσης σε αυτό το επίπεδο. Και τέλος, μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μια υπέροχη βεράντα και υπαίθριο καθιστικό με θέα στην πισίνα, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Ο κάτω όροφος έχει το 2ο καλό μέγεθος δίκλινο υπνοδωμάτιο με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και διπλή μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην εξωτερική κάτω βεράντα. Ο κάτω όροφος έχει το δεύτερο μπάνιο, το οποίο φιλοξενεί μια μπανιέρα, 2 αποθήκες και ένα δεύτερο σαλόνι, το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ή να μετατραπεί σε 3ο υπνοδωμάτιο. Ο χώρος του σαλονιού δίνει επίσης πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.

Ο εξωτερικός χώρος περικλείει το ακίνητο, από τον άγριο διαμορφωμένο κήπο στο πίσω μέρος με το μπαρ, το μπάρμπεκιου και τους σκιερούς χώρους καθιστικού μέχρι την όμορφη πισίνα με θέα στη θάλασσα στο μπροστινό μέρος. Στο πλάι υπάρχει επίσης μια ωραία λευκή πέτρα σκιασμένη περιοχή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον περιοχή ρύθμισης.

Πρόσθετα

Κεντρική θέρμανση σε όλους τους χώρους

Προβολέας εξωτερικού χώρου για κινηματογραφικές βραδιές

Φώτα εξώπορτας που μπορούν να αλλάξουν χρώματα ανάλογα με τη διάθεσή σας

Ηλεκτρικό ρολό στα περισσότερα παράθυρα και πόρτες

Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στο εξωτερικό του ακινήτου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-87496 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 329.500
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή