Τριάρι Mavromichali, 101, Εξάρχεια, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - ΝεάποληMavromichali, 101
  • € 1.150/μήνα
  • 4
  • 96
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
VIBER +**/******
WhatsApp or Mobile: +972523206542

Ετοιμαστείτε να ξετρελαθείτε! Το 2023, ξεκινήσαμε ένα συναρπαστικό ταξίδι σχεδιασμού με έναν ταλαντούχο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, μετατρέποντας το διαμέρισμά μας σε ένα συγκλονιστικό αριστούργημα που θα σας αφήσει άφωνους.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2021. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό και ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών συσκευών. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, στην καρδιά της ζωντανής ζωής της Αθήνας. Πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς είναι κοντά, κοντά σε καταστήματα, σχολεία και πανεπιστήμια. Είναι καθαρό και καλοδιατηρημένο. Τρία υπνοδωμάτια είναι περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα το καθένα, ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο σαλόνι. Σε δύο δωμάτια και στο σαλόνι, υπάρχουν έξοδοι που ανοίγουν σε ένα μακρύ και φαρδύ μπαλκόνι που συνδέει τα δωμάτια. Υπάρχουν δύο μοντέρνα ντους, ένα πλυντήριο ρούχων και πολύ αποθηκευτικός χώρος στο διαμέρισμα. Στη μοντέρνα κουζίνα θα βρείτε φούρνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και μαχαιροπίρουνα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης έναν ευρύχωρο χώρο υποδοχής και μια γοητευτική τραπεζαρία στην είσοδο.

Εκτός από το ότι βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, το διαμέρισμα βρίσκεται και απέναντι από ένα υπόγειο πάρκινγκ. Η υποδοχή ίντερνετ και κινητού τηλεφώνου είναι υπέροχα στο διαμέρισμα.
Υπάρχει ένα καφέ και ένα σούπερ μάρκετ ακριβώς δίπλα στο διαμέρισμα, αλλά η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι τέλεια και σας επιτρέπει να πάτε παντού στην Αθήνα. Η θέα είναι αρκετά χαρακτηριστική μιας γειτονιάς στα Εξάρχεια. Απέχει 10 λεπτά με τα πόδια (1χλμ.) από το σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο και 1,5 χλμ. (15 λεπτά με τα πόδια) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κοντά στο διαμέρισμα βρίσκονται δύο ευρύχωρα πάρκα, καθώς και ιατρικά κέντρα, σχολεία, θέατρα, μουσεία και ένα σωρό κέντρα διασκέδασης.

Δεν υπάρχει μεσιτική αμοιβή αφού ο διαφημιστής είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μέσω WhatsApp στο +972523206542.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3820411 - 25/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης