Μονοκατοικία βίλα 125 τμ, Κόκκινο Χωριό, Βάμος

Βάμος
  • € 500.000
  • 3
  • 125
  • 2
Περιγραφή
Μια φανταστική ευκαιρία να αγοράσετε και να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας στην Κρήτη. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο Κόκκινο Χωριό με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Μια μοντέρνα βίλα με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με δική της ιδιωτική πισίνα.

Στις παρυφές του Κόκκινου Χωριού, αυτό το μοναδικό οικόπεδο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία με όμορφη θέα στον κόλπο της Σούδας, τα Χανιά και την ανοιχτή θάλασσα. Στα αριστερά σας διακρίνονται τα λευκά βουνά.

Δύο βίλες θα χτιστούν δίπλα-δίπλα, αλλά η καθεμία θα έχει τη δική της είσοδο και θα παραμείνει ιδιωτική μέσα με τις δικές της πισίνες και χώρο διασκέδασης. Ο χώρος στάθμευσης θα είναι στο πίσω μέρος του ακινήτου με χώρο για 2 αυτοκίνητα. Μια μακρόστενη είσοδος σας οδηγεί στην μπροστινή πόρτα και στην κουζίνα και στη συνέχεια στον ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας. Μεγάλες γυάλινες πόρτες εισρέουν στον εξωτερικό χώρο, με σκαλοπάτια που οδηγούν σε ένα βυθισμένο καθιστικό δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει επίσης πέργκολα με μπάρμπεκιου, εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 2 δίκλινα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει μεγάλες γυάλινες πόρτες που οδηγούν στη δική τους ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με φανταστική θέα στη θάλασσα.

Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας πολυτελές σπίτι 2 υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και φανταστική θέα σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Κρήτη. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει την οικοδομική άδεια, μελέτη, κατασκευή, ΦΠΑ και την προμήθεια μας. Θα πρέπει να πληρωθούν μόνο οι αμοιβές του δικηγόρου σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-111986 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή