Duplex 145 τμ, Ρουμελή, Γεροπόταμος

Γεροπόταμος
  • € 280.000
  • 4
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑ 80.000 ΕΥΡΩ!!!
Πωλείται στο Ρουμελή Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, μόλις 1 χιλιόμετρο από το παραθαλάσσιο Πάνορμο και τις αμμώδεις παραλίες, μεγάλη μεζονέτα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και μεγάλο κήπο.
Συγκεκριμένα πρόκειται για κτίριο 3 επιπέδων και ειδικότερα για μια μεζονέτα 2 επιπέδων εμβαδού 145 τ.μ. με υπόγειο εμβαδού 92 το οποίο βρίσκεται στο ύψος του εδάφους και του περιβάλλοντα χώρου. Έχει κατασκευαστεί το 2008, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ, και αποτελείται στο πρώτο επίπεδο από μεγάλο ενιαίο χώρο (σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα), w.c. με πατάρι, μικρό χώλ, βεστιάριο και μεγάλη σκεπασμένη βεράντα με θέα τη θάλασσα και την πράσινη κοιλάδα της περιοχής.
Μια όμορφη και άνετη σκάλα μας οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκονται 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μεγάλο μπάνιο με πατάρι και το δωμάτιο πλυσταριό που επίσης διαθέτει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα.
Το υπόγειο της μεζονέτας (ισόγειο στην πραγματικότητα καθώς βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο) αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως αποθήκη και για τη στάθμευση των αυτοκινήτων. Λόγω του μεγέθους του όμως (92 τ.μ.) μπορεί πολύ εύκολα να διαμορφωθεί σε ένα αυτοτελές και ανεξάρτητο διαμέρισμα κατάλληλο για τη φιλοξενία φίλων και συγγενών ή ακόμα και για εκμετάλλευση.
Όλα τα δωμάτια της μεζονέτας διαθέτουν μπαλκόνια, βεράντες και παράθυρα ενώ η θέα περιμετρικά της οικίας αυτής είναι ανεμπόδιστη προς όλα τα σημεία του ορίζοντα και ειδικότερα το σπίτι διαθέτει θέα προς τη θάλασσα, θέα προς τα Χανιά και τα Λευκά Όρη, θέα προς τον Ψηλορείτη και θέα προς τον Κουλούκωνα.
Η μεζονέτα αυτή είναι χτισμένη σε ένα μεγάλο οικόπεδο εμβαδού 1.050,00 τ.μ. περίπου και γύρω από αυτήν βρίσκεται ο κήπος και ο περιβάλλων χώρος Το οικόπεδο αυτό έχει υπόλοιπο δόμησης περίπου 140 τ.μ. δηλαδή ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να προσθέσει ένα ακόμα κτίσμα (ισόγειο ή μεζονέτα) με αυτό το εμβαδόν.
Σημειώνεται ότι μέρος των επίπλων μπορούν να παραμείνουν στο σπίτι εάν ο νέος ιδιοκτήτης το επιθυμεί.
Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ
Τηλ. 28340 22011 – Κιν. 6942 667180
Tel. +30 28340 22011 – Mob. +30 6942 667180 (Whatsapp and Viber available)

Πληροφορούμε τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στους πρώην Δήμους Γεροποτάμου, Κουλούκωνα και Αρκαδίου (νυν Δήμους Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα) ότι οι περιοχές αυτές βρίσκονται σε διαδικασία κτηματογράφησης και καταγραφής των ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Το γραφείο μας, ως Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία σύνταξης και υποβολής των δηλώσεων αυτών.
Θα μας βρείτε στο Πέραμα Ρεθύμνου, κοντά στην παλιά γέφυρα και έναντι του Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο τηλέφωνο 28340 22011.
Ωράριο Λειτουργίας για Κτηματογράφηση Δευτέρα – Σάββατο
Ώρες Λειτουργίας για Κτηματογράφηση 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3832193 - 15/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή