Ξενοδοχείο προς Πώληση

Γάζι
  • € 850.000
  • 1.219
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ξενοδοχείο 33 δωματίων στην περιοχή της Αμμουδάρας. Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο, πολύ κοντά στην παραλία και στο εμπορικό - τουριστικό κέντρο της περιοχής. Είναι πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου και απέχει μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού. Είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Μπορεί να παραμείνει ξενοδοχείο, ή να μετατραπεί σε ξενώνα ηλικιωμένων ή ακόμα και σε εμπορικό κέντρο.
Η Αμμουδάρα είναι μια πολύ μεγάλη παραλία που ξεκινάει μπροστά από το Παγκρήτιο Στάδιο στις εκβολές του Γιόφυρου Ποταμού, 1 χλμ δυτικά από το κέντρο του Ηρακλείου, και φτάνει ως τις εκβολές του Αλμυρού ποταμού στην περιοχή των Ελληνοπεραμάτων, 7 χλμ δυτικότερα. Ο κύριος οικισμός της Αμμουδάρας βρίσκεται σε μια εύφορη πεδιάδα με ελαιώνες και ανήκει στην περιφέρεια του Γαζίου, της έδρας του δήμου Μαλεβιζίου, που είναι κτισμένο σε χαμηλό λόφο σε απόσταση περίπου 2 χλμ από τη θάλασσα.

Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 33, Εμβαδόν: 1219 τ.μ., Δωμάτια: 33, Έτος κατασκευής: 2000, Κλιματισμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 800 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Καλωδιακή τηλεόραση, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Επενδυτικό, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Α, Ρεύμα: Τριφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
375044 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.219 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή