Γκαρσονιέρα Ευτυχίδου, 16, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

ΠαγκράτιΕυτυχίδου, 16
  • € 650/μήνα
  • 2
  • 56
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Γενικα στοιχεια: Παγκρατι, πλατεια Πλαστηρα, Ευτυχιδου 16 και Πασιτελους γωνια, διαμερισμα 56 τμ, ολικα ανακαινισμενο (2022), πληρως εξοπλισμενο και επιπλωμενο, 650 ευρω / μηνα για μινιμουμ 12 μηνες μισθωσης και προεξοφληση του συνολικου ποσου της μισθωτικης περιοδου με την αναρτηση στο gov.gr, απο ιδιωτη, ανευ μεσιτικης αμοιβης. Ενιοικιαζεται και με το μηνα ειτε με τη εβδομαδα κοκ.
Η τοποθεσια: Σε μια μοναδικη τοποθεσια ακριβως απεναντι απο το Αλσος Παγκρατιου και σε αποσταση 3 λεπτων απο το Καλλιμαρμαρο και το Ζαππειο, ενοικιαζεται ενα πολυ ιδιαιτερο πληρως εξοπλισμενο και επιπλωμενο πολυτελες διαμερισμα, το οποιο εξασφαλίζει στους ενοίκους του ιδιωτικότητα, μέγιστη ασφάλεια και άμεση πρόσβαση στο καλύτερο κομμάτι του κεντρου της Αθηνας (Κολωνακι, Συνταγμα). Διπλα στην Πλατεια Πλαστηρα και σε αποσταση αναπνοης απο την Πλατεια Βαρναβα και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή. Σε καλοδιατηρημενη πολυκατοικια, 12 διαμερισματων, 5 οροφων, με γραφειο θυρωρου και 2 ασανσερ, εισοδο απο Ευτυχιδου 16, ακριβως απεναντι απο το Αλσος Παγκρατιου. Ιδανικο σημειο για φιλοζωους και ιδιοκτητες κατοικιδιων, σε αποσταση 5 (!) μολις μετρων απο το Αλσος, το πλεον ιδανικο μερος για βολτα των μικρων μας φιλων μα και μια πρωτης ταξης ευκαιρια για καθαρο αερα, αθληση και αασκηση (τρεξιμο, περπατημα, τζοκινγκ κοκ). Σε ακτινα 100 μετρων απο το διαμερισμα βρισκονται 3 τραπεζες (Εθνικη, Eurobank, Πειραιως), μεγαλα super market (Σκλαβενιτης, ΑΒ Βασιλοπουλος), καθως και καποια απο τα πλεον φημισμενα καταστηματα για φαγητο ολων των γουστων και ολων των budget (restaurants, souvlaki, pizzerias, sushi). Ομοιως μπορει κανεις να εχει αμεση προσβαση σε cafes, bars, κοκ.
Το διαμερισμα: Ολικα ανακαινισμενο το 2022 απο γνωστο αρχιτεκτονα, με μοντερνα και μινιμαλ φιλοσοφια, ενοποιημενους χωρους (ενιαιο σαλονι με δωματιο υποδοχης, γραφειο, κουζινα, καθως και με ανεξαρτητη κρεβατοκαμαρα και μπανιο).
Ηλιολουστο, διαμπερες, ησυχο, γωνιακο, η διαρρύθμιση των δωματίων είναι βέβαιο πως θα σάς δώσει μία ευχάριστη αίσθηση ευρυχωρίας, το συνολικό εμβαδον είναι 56 τ.μ, υπερυψωμενου ημιοροφου (βρισκεται εντος της πολυκατοικιας, διπλα στο ενα απο τα 2 ασανσερ, με αποκλειστικη προσβαση απο την κυρια εισοδο του κτιριου, μετα απο 10 κεντρικα σκαλοπατια). Απολυτα ασφαλες (2 λεπτα απο το Αστυνομικο Τμημα Παγκρατιου), με θωρακισμενη πορτα ασφαλειας, εσωτερικες δρυινες πορτες σε καθε δωματιο, αποθηκευτικο χωρο (παταρι), δρυινα δαπεδα σε ολοκληρο το διαμερισμα, συγχρονα ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου τελευταιας τεχνολογιας πολλαπλων κλειδωματων με χοντρα διπλα τζαμια για προσθετη ασφαλεια, οικονομια, ηχομονωση, καθως και σιτες παραθυρων καθετης κινησης.

Το περιεχομενο: Αρτιας αισθητικης γυψοσανιδες, καλοριφερ πανελ στο σαλονι καθως και καλοριφερ μπανιου "πετσετοκρεμαστρα", βαμμενο με γηινα οικολογικα χρωματα και αναλογης φιλοσοφιας επιπλωση, ολικη αντικατασταση σε υδραυλικα και ηλεκτρολογικα (σωληνωσεις, πινακας, μπριζες, θερμοσιφωνας, dimmer φωτισμου)
Εργονομικου σχεδιασμου μεγαλη και ευρυχωρη ντουλαπα στην κρεβατοκαμαρα, κουρτινες, στορια, μινιμαλ επιπλο στο μπανιο μεγαλου αποθηκευτικου χωρου, καμπινα ντουζιερας, πινακες ζωγραφικης και διακοσμητικα στοιχεια σε σαλονι και γραφειο, χαλιά, ριχταρια σε καναπεδες.
Λειτουργικοτατη κουζινα ιταλικου design, με ενιαιο παγκο εργασιας, εντοιχισμενη ηλεκτρικη κουζινα με ανεξαρτητες εστιες, ψυγειοκαταψυκτη κολωνα Siemens, πλυντηριο, Smart TV LG 4K 50 inches, multimedia center, 2 γραμμες με γρηγορο ιντερνετ καθως και σταθερο με απεριοριστα κινητα και σταθερα εντος Ελλαδας, aircondition τελευταιας τεχνολογιας για προσθετη οικονομια, το οποιο υπερκαλυπτει τις αναγκες του διαμερισματος μεσα σε λιγα μονο λεπτα λειτουργιας.
Η επιπλωση: Επιπλο υποδοχης με αποθηκευτικους χωρους για αντικειμενα και παπουτσια, καλογερος, μεγαλος μινιμαλ αισθητικης καθρεπτης, επιπλο γραφειου με συρταρια και καρεκλα εργασιας, coffee table, 5θεσιος καναπες γωνια (μασιφ) ο οποιος μετατρεπεται σε 2 ανετα μονα κρεβατια εαν αφαιρεθουν τα μαξιλαρια (αγορασμενος απο INTERNI), καρεκλα δρυινη μινιμαλ φιλοσοφιας (συλλεκτικο κομματι απο Roche Bobois), διπλη κρεβατοκαμαρα με ορθοπεδικο στρωμα, φωτιστικα FLOS απο αλουμινιο.
Ο εξοπλισμος: Λόγω του ότι μέχρι πρόσφατα η ενοικίαση του γινόταν μέσω Airbnb, παρέχονται τα πάντα (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, τοστιέρα, βραστήρας, μαγειρικά σκεύη, καφετιερα, σιδερο, σιδερωστρα, καθαριστικα, σεσουαρ κοκ). Λινοσκεπασματα, πετσετες, μαξιλαρια, οτιδηποτε θεωρειται χρησιμο για μια ανετη διαμονη.
Οι λογαριασμοι: Στο κοστος ενοικιασης δεν συμπεριλαμβανονται οι λογαριασμοι. Ο ενοικιαστης αναλαμβανει τη δημιουργια νεας συνδεσης με εταιρια παροχης ηλεκτρικου ρευματος επιλογης του, στο ονομα του, ομοιως με εταιρια για το ιντερνετ. Το κοστος των κοινοχρηστων ειναι 15 ευρω / μηνα (μεσος ορος). Στην πολυκατοικια μενουν ιδιοκτητες διαμερισματων και τα κοινοχρηστα εξοφλουνται αμεσα, η κεντρικη θερμανση λειτουργει αριστα και με εντυπωσιακη σταθεροτητα. Επικοινωνια: Μεσω γραπτου μηνυματος (sms) αποκλειστικα. Ιδιωτης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-3844379 - 30/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης