Duplex Πολύχρονο, Πολύχρονο, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠολύχρονο
  • € 610.000
  • 4
  • 155
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1936 - Παλλήνη Πολύχρονο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 155 τ.μ. σε οικόπεδο 150 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη 17 τ.μ., κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 37 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 610.000 €
Στο Πολύχρονο, εντός του οικισμού, στο υψηλότερο σημείο του χωριού και με απεριόριστη θέα την θάλασσα και την φύση βρίσκεται αυτή η μεζονέτα προς πώληση. Μέσα σε ένα οικόπεδο 1.700τ.μ κατασκευάζονται εννέα υπερπολυτελείς, ανεξάρτητες κατοικίες με ατομικές πισίνες. Το κάθε ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ. Στο ισόγειο είναι η ανεξάρτητη κλειστή θέση πάρκινγκ συνολικού εμβαδού 50τ.μ. Το πρώτο επίπεδο είναι 53τ.μ και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και ένα μπάνιο. Το δεύτερο επίπεδο των 50τ.μ. έχει τρία υπνοδωμάτια, το ένα master, και ένα μπάνιο. Σε κάθε επίπεδο υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια με συνολικό εμβαδόν37τ.μ. Υπάρχει εξωτερική αποθήκη 17τ.μ., προεγκατάσταση δεξαμενής νερού με αντλία σε περίπτωση διακοπής νερού. Στην τιμή περιλαμβάνεται η προεγκατάσταση θέρμανσης, προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού και καμερών, προεγκατάσταση κλιματιστικών, έπιπλα κουζίνας, προεγκατάσταση για ηλεκτρικά ρολά με τηλεκοντρόλ, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ηλιακό. Οι πισίνες είναι υπερχείλισης με το Deck του περιβάλλοντος χώρου και και των εξωτερικών σκαλιών κατασκευασμένο από ειδικό ξύλο IROKO. Αυτό το ακίνητο έχει 155τ.μ καθαρά με σύνολο τετραγωνικών 212τ.μ!!!!!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1936 - 14/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 610.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή